View Single Post
Vechi 17.02.2012, 03:13:37
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Eu nu stiu daca exista smerenie pe internet.Nu stiu daca ajuta la ceva joaca asta.Eu am invatat multe lucruri noi aici, nici nu am devenit membru decat tarziu dar am intrat de multe ori si am citit.Dar daca ma intreaba cineva daca am devenit mai bun sau mai rau nu as sti ce sa-i raspund.
In rest face fiecare ce vrea.Eu de hora nu am chef, nici sa intru in ea nici sa ma uit cum joaca altii.Prefer sa admir din cand in cand cativa pasi de dans autentici ai unuia sau ai altuia.Sau cel putin sa cred ca aceia sant pasi autentici.Pana la urma fiecare intelege ce vrea si cat poate.
Bine, bunule, bine, omeneste vorbim. Si totusi... Doar atat suntem dornici sa oferim? ...
Atunci, iarta-ma, dar cred ca noi nu suntem decat psihe, ne incadram singuri in patratul rectiliniu al manualelor de psihologie. Bune si astea, nu zic bai, macar ca doar sunt psiholog... dar dincolo, dincolo de asta, chiar nu mai e nimic intre noi?
Nu e nimeni?????
o, Doamne, sa fiu iertat, poate am indraznit prea mult...
Iertare, fratilor, sunt doar un pic mahnit. Iertare...

P.S. "Mahnirea are darul de a-mi deschide ochii spre interior, bucuria ma face de multe ori miop." cules arbitrar de pe net, in mahnirea mea momentana...:) Fiti binecuvantati, dragilor!:)

Last edited by ioan cezar; 17.02.2012 at 03:20:49.
Reply With Quote