View Single Post
Vechi 20.02.2012, 20:52:15
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Ai inteles gresit, eu nu l-am incitat la nimic, e liber sa comenteze cum vrea dar sa nu dea sentinte ca si cand toate situatiile trebuie sa urmeze un tipar cunoscut de el.

Nici nu m-a deranjat ca l-ar fi numit handicapat, a se consulta DEX, m-a deranjat ca da sentinte in dreptul acelei fete pe care nu o cunoaste, se poate indoi, si eu poate ma indoiesc dar nu dau sentinte categorice si pe un ton ofensator.
Daca o mai fac uneori, sunt dispus sa-mi cer scuze.

Ma bucur ca si Cartonas are aceeasi atitudine in final, pare totusi o persoana educata desi fara doar si poate a calcat multi pe nervi.

Acum ai priceput?

Reclamarea unor postari nu este "turnat" ci o responsabilitate atunci cand e folosita corect.

Altfel mediul devine imposibil pentru multi datorita catorva a caror contributie pozitiva la dezbaterile de aici este cvasi-nula.
Observ ca ai formule si stratageme pt. orice indiferent daca este sau nu onest .
Vorba parintelui Bastavoi : ,,diavolul (cel care ne incearca neincetat) este corect ,,politic" " De aceea numai rareori vedem valul care ni-l tine pe ochi !
Pt. acest raspuns (pe care mi l-ai dat) prefer sa ma retrag din discutie , altminteri se depaseste folosul unei discutii oneste.