Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Domnule, dupa parerea mea nu procedezi bine ! Il tot inciti la discutie pe profet, ii dai sentinte , il critici si inchei turnindu-l la admin .
Nu este mai cumsecade, ca daca nu iti place ce vorbeste si cum pune problema sa ii refuzi compania si sa fi rezervat ?
Esti suparat ca la- facut ,,handicapat" pe tinarul australosirb dar legislatia romana ca si certificatul atestator al unei asemenea stari de fapt/boala il confirma ca fiind : ,,handicapat" . Iar cei care sunt in asemnea situatii stiu sigur aceasta . Noi aveam si am avut parlamentari care au dorit sa fie posesori al unui certificat de handicap , mindrindu-se cu asta si facind public lucrul acesta, tocmai ca sa fie exclus de la plata impozitelor , iar dumneata intelegi aceasta nu ca fiind o realitate ci o insulta . Era insulta daca l-ar fi facut ,,VOINIC" sau ,,DITAMAI FLACAUL" ori cine stie ce ,,VITEAZ" , persiflindu-l astfel ! Dar nu a fost sa fie asa ! Mistificarea adevarului este o insulta si nu adevarul in sine . Aaaa, ca cei in asemenea situatie isi accepta sau nu cu constiinta treaza realitatea , asta este cu totul altceva , dar asta nu inseamna ca strict in aceasta situatie profetul a ofensat !
Putina retinere si prudenta ar fi f. bine nimerita !
Nu ai reusit sa treci de stadiul de pusti la gradinita ? Acolo se toarna la tovara tot ce vrei si ce nu vrei !
Urit lucru faci dumneata si cei care mai fac asemenea , devenind dintr-o data hipergrijuliu si ajungind la turnatul userilor . Defapt , de asemenea hipergrijulii forumul nu a dus nici o data lipsa !!!
Tacerea este de aur, a noastra a fiecaruia, in primul rind , mai inainte de a dori sa il reducem pe altul la tacere .
Sau probabil vei esua intelegind ca chiar si eu ar trebui sa tac , dupa propria-mi parere . Adevarat, dar nu in cazul unor abateri voite si de gust indoielnic, ca sa ma exprim eufemistic !
NB: nu fac apologia profetului si nici nu doresc sa ii tin isonul ... dar astazi este turnat el , miine altul si tot asa incit nu se mai scapa de hipergrijulii . Daca nu ne place ceva sau nu rezistam la anumite discutii eleganta laica si smerenia duhovniceasca ne porunceste noua sa ne retragem si sa facem rabdare !
|
Ai inteles gresit, eu nu l-am incitat la nimic, e liber sa comenteze cum vrea dar sa nu dea sentinte ca si cand toate situatiile trebuie sa urmeze un tipar cunoscut de el.
Nici nu m-a deranjat ca l-ar fi numit handicapat, a se consulta DEX, m-a deranjat ca da sentinte in dreptul acelei fete pe care nu o cunoaste, se poate indoi, si eu poate ma indoiesc dar nu dau sentinte categorice si pe un ton ofensator.
Daca o mai fac uneori, sunt dispus sa-mi cer scuze.
Ma bucur ca si Cartonas are aceeasi atitudine in final, pare totusi o persoana educata desi fara doar si poate a calcat multi pe nervi.
Acum ai priceput?
Reclamarea unor postari nu este "turnat" ci o responsabilitate atunci cand e folosita corect.
Altfel mediul devine imposibil pentru multi datorita catorva a caror contributie pozitiva la dezbaterile de aici este cvasi-nula.