View Single Post
Vechi 22.02.2012, 14:36:58
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lore86 Vezi mesajul
Domnule Cristi, cred ca nu vb de aceeasi tip de fusta.
Tipul de fusta de care vb dl Mihnea am purtat si eu. E o simpla fusta petrecuta, care se leaga cu un cordon(nu arici, poate acum au aparut si cu arici.)Timpul de imbracare e foarte scurt, cat ar fi sa iti legi un sort.Deci...maxim 5 secunde.
Fusta sexi? cred ca glumiti. E o fusta banala, simpla(eu aveam modelul lung, albastra cu motive florale), cu care ma imbracam uneori la piata sau la plimbarile scurte.
In definitiv, cred ca fiecare intelege ce voieste, in functie de anumite neputinte.
Cred ca si citirea printre randuri dauneaza uneori, mai ales cand nu e scrisa cu scopul d e a fi citita printre randuri.
Eu m-am referit la fusta care se prinde doar cu arici , nu la cea descrisă de tine, căci la ea s-a făcut referire în mesajul lui Mihnea . Deci, nu are legătură cu rochița dvs. ! Ori , o rochiță ( fustiță ) prinsă doar cu un simplu arici , nu mi se pare în regulă, și-mi mențin cele afirmate , acum, aici , oricând și oriunde . Fiecare e liber să înțeleagă ce vrea , dar eu asta am înțeles . Punct și un post binecuvântat !