View Single Post
Vechi 23.02.2012, 16:43:19
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de androneo Vezi mesajul
Intr-adevar, se pare ca Pamantul este plat, haleluja!!

http://tundratabloids.com/wp-content...flat-earth.jpg

Toti astia de la NASA si ESA si rusii cu ale lor misiuni Soyuz si Yuri Gagarin si ISS si si si ....

Bine zic astia ca "In the modern era, belief in a flat Earth has been expressed by isolated individuals and groups, but no scientists of note."

Mah, voi nu aveti problema cu Pamantul ca e plat, ci cu capul vostru, ala e plat, cu certitudine!!!

Hă hă... bună poanta, hai că ești tare... naiv.
Tu crezi că dacă ei e mulți atunci ei musai că au dreptate? N-au și propriile lor dovezi și interpretări dovedesc cât de absurzi sunt, nici nu trebuie să-i contrazic... ei singuri se dovedesc absurzi, eu doar am susținut științific Creația așa cum este descrisă în scriptură, căci știinața este a lui Dumnezeu și nicidecum a smintiților... celor mulți și grozavi și aventurieri care vin... câtă frunză și iarbă.

Însă voi nu vedeți de partea cui e Adevărul căci n-aveți minte, nu pricepeți că nu vă folosiți de ea și dacă nu aveți credință atunci nici nu vă folosește la nimic orice și oricât ați ști.

Capul meu este de asemenea plat denivelat la suprafață și rond în adâncul apelor încât pot să-mi așez pe el paharul cu a-bere când mă uit la tembelizor pe posturile alea care prezintă filmele științifice în care credeți voi, însă nu vreau. Și oricum dacă ceva e plat nu înseamnă că e fals sau prost ci că pe el poate merge Dumnezeu ca pe pământ, deci este un compliment să ai cap plat, pentru cei înțelepți și creștini. Pentru voi însă e o batjocură și ironie atât de ieftină încât nici voi nu pricepeți defapt de ce anume râdeți și care-i poanta... căci voi râdeți de prostia voastră și vi se pare că e a celor de care râdeți. Eu vă urez să vă fie de bine căci nu m-am supărat pe voi ci vă mulțumesc că mi-ați dat atenție, și mă bucur că voi aveți un cap cubic sau rotund sferic exact ca o planetă. (nu există planete)

Last edited by vsovivi; 23.02.2012 at 16:47:04.