Se vede cum domnul "grasu" da inapoi si se delimiteaza de miscarea de reinnoire carismatica, dupa ce initial a incercat sa acrediteze ideea ca dumnealui ar fi un simpatizant (asta ca sa-i faca "bucurie" prietenului sau, "penticostalul", care este un fan infocat al acestei miscari si sa-mi faca mie in necaz, deoarece m-am luat de doamna Albu ---- reactii infantile), deoarece nu poate iesi din perimetrul trasat de cultul adventist, care se opune cu desavarsire ideii de "ecumenism", ori miscarea de reinnoire carismatica este eminamente "ecumenica", continand membri din orice religie, numa' sa aiba experiente extatice! Deci iata o mare deosebire, domnul "grasu" e contra ecumenismului iar "penticostalul" este un ecumenic in carne si oase, doar el a tot emis idei de genul "miscarea carismatica indeamna la ramanerea in religia celui care a marturisit ca a experimentat ceva de genul vorbirea in limbi" si tot el a exprimat ideea ca limbile si in general manifestarile extatice sunt numitorul comun care aduce sub aceeasi umbrela catolici, penticostali, baptisti etc. (ecumenism evident!!!).
-----------------------------------------------------------------------------------
incercarea de apropiere intre cei doi este sortita esecului din start, degeaba incearca ei sa para "frati", totusi invataturile pe care le marturisesc sunt ca apa si uleiul.
(asta ca sa nu spun ca cei doi, grasu si penticostalul, si-au dat mana sa se uneasca contra mea, dar in realitate nu au cam nimic in comun).
Last edited by Profetul de carton; 26.02.2012 at 10:50:57.
|