View Single Post
Vechi 29.02.2012, 17:03:01
tabitha's Avatar
tabitha tabitha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 06.04.2011
Locație: usa
Religia: Ortodox
Smile Doamne ajută!

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Așteptăm cu răbdare și experiențe din perspective masculine. Mă gândesc acum la Windorin, Cristiboss, Marius22 și alții de care nu-mi aduc aminte pe moment.
L-aș adăuga și pe Costel la această listă masculină. Precum și pe un prieten care nu mai scrie aici cam de multișor (decât ocazional): "iosif" - știu că acum este preot (în Germania) și are o familie foarte reușită, deși era și el în niște dileme la un moment dat. Marius "dmb", care mi-ar place să mai dea un semn de viață (chiar și pe acest forum care uneori pare o pierdere de vreme).

Poate și geo_nektarios ar vrea să revină o secundă, măcar pentru a da aici o marturie frumoasă. Ar mai fi și Scoțianul, care nu știu pe ce meleaguri umblă, dar ar fi frumos să revină și el pe acest "picior de plai" și să ne încânte (și încurajeze, în același timp) cu postările sale. OmuBun sper că și-a mai revenit după starea de convalescență și poate va avea bucuria să împărtășească (din nou) trăirile sale cu noi..

Ah, și sunt și câteva "fete" de la care mi-ar place să aud experiențele lor de viață luminoasă în iubire : Jenica (alias eduardd) - trebuie să-și facă și ea cont nou! Dorina, știu că mai citește pe aici, și cu siguranță mai sunt și altele, însă am un lapsus al nick-urilor la momentul ăsta.

post scriptum : mi-am adus aminte de niște colegi care cu siguranță au de spus ceva frumos pe acest subiect: stefan_florin, Florin-Ionut, Mosh-Neagu, Mihnea Dragomir (când o să revină, că postește de la forum până la Paște ).
Iar dintre fete: ory și Fani71.

Last edited by mirela.t; 29.02.2012 at 17:13:02. Motiv: PS
Reply With Quote