View Single Post
Vechi 01.03.2012, 12:58:12
androneo androneo is offline
Banned

Data înregistrării: 08.01.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru androneo
Implicit Steaua Polara

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Păi dacă nu apune steaua polară așa cum zici tu, asta nu înseamnă oare că prin reducere la absurd ea se rotește odată cu pământul și că defapt dumneata ești găgăuță? Sau poate că atunci pământul nu se înclină ca să fie primăvară și vară și apoi viceversa ca să fie toamnă și iarnă...

Deci ori apune și răsare, ori își schimbă poziția după teoriile lor ori pur și simplu singuri v-ați demonstrat absurdul teoriilor voastre.
Deci, Steaua Polara nu apune niciodata, si este vizibila doar din Emisfera Nordica, pozitia ei indicand nordul. Daca suntem la Pol, o vedem deasupra capului, daca suntem pe aici prin Romania, o vedem la un ungi de 45 grd., cu cat ne deplasam inspre Sud, o vedem din ce in ce mai aproape de orizont, iar daca ajungem la Ecuator, se identifica cu linia orizontului. In Emisfera Sudica nu o vedem deloc.

Dacă Pământul n-ar fi fost sferic, n-am fi putut observa acest efect. Dacă ar fi fost un disc, l-am fi observat doar dacă am fi mers pe muchie, dar e evident că nu facem asta. De aici tragem concluzia fără echivoc că ne aflăm pe o planetă sferică.

Deci chiar si fara sa te uiti "la materialele trucate filmate din spatiu", fara sa tii cont de marturiile TUTUROR oamenilor care au vazut Pamantul din spatiu, fara sa fie nevoie sa calatoresti la Polul Sud, se poate observa fara tagada, datorita Stelei Polare, ca Pamantul este sferic.

Last edited by androneo; 01.03.2012 at 13:09:27.