Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj
Treaba asta am mai auzit-o, dar de crezut nu o cred. In plus am ascultat cuvantul unui parinte referitor la aceasta, cum sa-i zic?, hai sa-i spunem teorie ca sa nu folosesc cuvinte nepotrivite...
Iar dumnealui ne-a spus ca e doar o speculatie care vrea sa subrezeasca credinta noastra dreapta, si sa duca la un fel de ghiveci ecumenic....cum ca pana la urma toate religiile sunt la fel, etc, bla, bla, bla, ...ceva de felul asta, ratacirea ecumenica, nu pot sa-i reproduc cuvintele ca am mai uitat din ele, am spus doar concluzia cu cuvintele mele.
De asemenea aceasta teorie am intalnit-o ca argument la utilizatorii de tehnici orientale (bioenergie, yoga, reiki, toate alea, etc) combinata cu falsa lor credinta pe care o afiseaza si de care fac mare caz, pentru a-si atrage adepti si clenti care isi manifesta scepticismul fata de practicile lor.
Editat.
|
Foarte adevarat....si eu sunt convinsa ca Domnul nostru IISUS NU A TRAIT IN INDIA sau ce zic ei.....
"Mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume."
Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume. În aceasta să cunoașteți duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturisește că Iisus Hristos a venit în trup, este de la Dumnezeu. Și orice duh, care nu mărturisește pe Iisus Hristos, nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui antihrist, despre care ați auzit că vine și acum este chiar în lume. Voi, copii, sunteți din Dumnezeu și i-ați biruit pe acei prooroci, căci mai mare este Cel ce e în voi, decât cel ce este în lume. Aceia sunt din lume, de aceea grăiesc ca din lume și lumea îi ascultă. Noi suntem din Dumnezeu; cine cunoaște pe Dumnezeu ascultă de noi; cine nu este din Dumnezeu nu ascultă de noi. Din aceasta cunoaștem Duhul adevărului și duhul rătăcirii. Iubiților, să ne iubim unul pe altul, pentru că dragostea este de la Dumnezeu și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu. Cel ce nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este iubire. Întru aceasta s-a arătat dragostea lui Dumnezeu către noi, că pe Fiul Său cel Unul Născut L-a trimis Dumnezeu în lume, ca prin El viață să avem. În aceasta este dragostea, nu fiindcă noi am iubit pe Dumnezeu, ci fiindcă El ne-a iubit pe noi și a trimis pe Fiul Său jertfă de ispășire pentru păcatele noastre. Iubiților, dacă Dumnezeu astfel ne-a iubit pe noi, și noi datori suntem să ne iubim unul pe altul.
http://www.doxologia.ro/calendar-ort...-au-iesit-lume