Citat:
În prealabil postat de Mihai36
Iisus ar fi trait in India
desi din cite se pare Iisus a fost acolo in calatorie urmind un traseu circular in vremea cit a lipsit din descrierile cartilor evreiesti.
iar lumea il asculta -inclusiv calugarii buddisti -percepindu-L ca pe un mare sfint.
O singura data au vrut sa Il omoare niste preoti insa a parasit zona mergind mai departe.
|
Treaba asta am mai auzit-o, dar de crezut nu o cred. In plus am ascultat cuvantul unui parinte referitor la aceasta, cum sa-i zic?, hai sa-i spunem teorie ca sa nu folosesc cuvinte nepotrivite...
Iar dumnealui ne-a spus ca e doar o speculatie care vrea sa subrezeasca credinta noastra dreapta, si sa duca la un fel de ghiveci ecumenic....cum ca pana la urma toate religiile sunt la fel, etc, bla, bla, bla, ...ceva de felul asta, ratacirea ecumenica, nu pot sa-i reproduc cuvintele ca am mai uitat din ele, am spus doar concluzia cu cuvintele mele.
De asemenea aceasta teorie am intalnit-o ca argument la utilizatorii de tehnici orientale (bioenergie, yoga, reiki, toate alea, etc) combinata cu falsa lor credinta pe care o afiseaza si de care fac mare caz, pentru a-si atrage adepti si clenti care isi manifesta scepticismul fata de practicile lor.
Editat.