Înșelarea în medicină se înțelege mai bine prin studiul înșelării în creștinism 6
Noi românii avem mult sânge vărsat de calvini, mulți mucenici. Noi ne-am apărat credința cu sângele nostru (iar nu cu sângele altora), pentru că noi am învățat să urâm păcatul iar nu pe păcătoși.
După cum vedeți, originea întregului protestantism se află într-o teologie întunecată a dumnezeului mânios, într-o teologie a întunericului și sângelui (al altora iar nu al sângelui propriu pentru adevăr cum fac Sfinții Mucenici), într-o teologie arhiconică, demonică, drăcească.
Ereziarhul Calvin, rămâne un prooroc mincinos după cum spune Domnul nostru Iisus Hristos:
Matei 7:15 Feriți-vă de proorocii mincinoși, care vin la voi în haine de oi, iar pe dinăuntru sunt lupi răpitori.
Matei 7:16 După roadele lor îi veți cunoaște. Au doară culeg oamenii struguri din spini sau smochine din mărăcini?
Matei 7:17 Așa că orice pom bun face roade bune, iar pomul rău face roade rele.
Matei 7:18 Nu poate pom bun să facă roade rele, nici pom rău să facă roade bune.
Matei 7:19 Iar orice pom care nu face roadă bună se taie și se aruncă în foc.
Matei 7:20 De aceea, după roadele lor îi veți cunoaște.
Matei 7:21 Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri.
Matei 7:22 Mulți Îmi vor zice în ziua aceea: Doamne, Doamne, au nu în numele Tău am proorocit și nu în numele Tău am scos demoni și nu în numele Tău minuni multe am făcut?
Matei 7:23 Și atunci voi mărturisi lor: Niciodată nu v-am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine cei ce lucrați fărădelegea.
După roadele lui cunoaștem că a fost prooroc mincinos, după crime și minciuni sau mai bine zis mai întâi după minciunile-hule care L-au făcut pe Dumnezeu să-l părăsească drept pentru care mai apoi a ajuns prin hule criminal închizându-se astfel cercul vicios. Legătura între minciună și crimă prin demoni o arată tot Domnul nostru Iisus Hristos:
Ioan8:44 Voi sunteți din tatăl vostru diavolul și vreți să faceți poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni și nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăiește minciuna, grăiește dintru ale sale, căci este mincinos și tatăl minciunii.
După acest pom, papa de la roma protestanților, cunoaștem că roadele, protestanții de azi, cât s-ar strădui ei, dacă nu se leapădă de lutero-calvninism și orice altă teologie întunecată, devenind ortodocși, precum creștinii apostolici, vor avea și ei aceleași roade, arhiconice sau bacucelice și, după Evanghelie degeaba vor zice la judecată Doamne, Doamne, degeaba vor face minuni, degeaba vor scoate demoni în numele lui Iisus (deși ei îl hulesc ca fiind isus) dacă vor lucra până la sfârșit fărădelegea. Adică, vor fi fără de legea dată de Hristos: Ortodoxia în Biserica Ortodoxă:
Matei 18:17 Și de nu-i va asculta pe ei, spune-l Bisericii; iar de nu va asculta nici de Biserică, să-ți fie ție ca un păgân și vameș.
Dar dacă am pomenit de sângele vărsat pentru credință oare cei ce-și varsă sângele pentru erezii, dezbinați fiind de Biserica Ortodoxă, sunt oare mucenici, după cum a sugerat Scoțianul, zicând: pinguini martiri de la polul nord?
Să nu jignim pinguinii. Deși în cărțile ortodoxe de istorie contemporane, din politețea și dorința de a chema pe protestanți și papiști la ortodoxie se zice că ar avea martiri (în înțelesul lumesc), adevărul este altul, subliniat foarte bine de Sfinții Părinți. Cel dezbinat de Sfânta Biserică nu are Sfinți Mucenici ci minciuno-martiri, trădători care, din râvnă rătăcită, (maimuțăreală demonică după mucenicie, insuflată de el slujitorilor lui, ca să-și dea viața pentru el, dorind să fie și el slăvit ca Hristos) își dau viața pentru o idee obsedantă. Este un gest prin care cel ce mărturisește minciuna prin suferirea morții, deci fără posibilitatea de a se mai pocăi, se sinucide pentru diavol. Este un gest prin care se dăruiește ireversibil celui mai mare păcat de pe pământ și din iad: Dezbinarea de Sfânta Biserică. După cum spune Sfântul Ciprian al Cartaginei aceștia nu iau cununa virtuților ci răsplata trădării, pedeapsa îngăduită de Dumnezeu pentru ei, aici pe pământ, pentru a scăpa lumea de slujitorii fanatici ai minciunii. N-ar vrea Dumnezeu să-i piardă dar din uriașa Lui dragoste, smerită, le lasă libertatea (ca și Iudei când s-a spânzurat deși dorea cu sete să-l mântuiască).
Dar ca să nu ne arătăm inventatori de idei ci doar următori smeriți ai Sfintei Predanii Ortodoxe să urmărim cele spuse de Sfânta Biserică cu referire la pseudo-mucenici.
Voi reda mai jos scrisoarea pe care am trimis-o unei doamne ce credea că monofiziții uciși de mahomedani ar fi Sfinți Mucenici.
Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)
Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.
Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 06.03.2012 at 02:15:39.
|