Citat:
În prealabil postat de roxanapopa70
vad ca razi de mine.daca stau sa analizez catolicismul si pe papa poate le gasesc ceva defecte.dar daca vine vorba de liturghie ,DUPA OPINIA MEA liturghia imi place mai mult decit la ortodocsi pt ca :este liniste in biserica,este disciplina si participare ,se folosesc cuvinte actuale si slujba e pe intelesul tuturor,sint scaune pt toti (cei batrini sau bolnavi nu tb sa stea in picioare),nu te jecmanesc de bani(se colecteaza sume mici si daca nu ai bani nu se supara nimeni),nici un catolic nu ma bate la cap sa ma convertesc cum fac o parte din religiile neoprotestante(nu toate),iar rudele mele catolice intra cind au ocazia sa se roage si in manastiri ortodoxe dar nu stau la slujba.
cit despre cea mai buna religie...nu exista. sau e cea in care te simti tu bine.pina acum religii rele de tot sint satanismul si 1/2 din religia musulmana(ma refer la gruparile musulmane care organizeaza atentate).
|
"Șarpele însă era cel mai șiret dintre toate fiarele de pe pământ, pe care le făcuse Domnul Dumnezeu. Și a zis șarpele către femeie: "Dumnezeu a zis El, oare, să nu mâncați roade din orice pom din rai?"
Iar femeia a zis către șarpe: "Roade din pomii raiului putem să mâncăm;
Numai din rodul pomului celui din mijlocul raiului ne-a zis Dumnezeu: "Să nu mâncați din el, nici să vă atingeți de el, ca să nu muriți!"
Atunci șarpele a zis către femeie: "Nu, nu veți muri!
Dar Dumnezeu știe că în ziua în care veți mânca din el vi se vor deschide ochii și veți fi ca Dumnezeu, cunoscând binele și răul". (Facere 3:1-5)
Doamna aveti un stil original de a cataloga CEA MAI BUNA RELIGIE. Sa stii ca sunt sincer cand zic asta. Ce mai buna religie e cea in care omul se simte bine. Inchiriem o sala de spectacole, aducem o trupa rock, o trupa hip hop, face un super show dupa o predica a unui pastor iar toti credinciosii se simt super bine. Vi se pare asta ok?
In cultul satanist infiintat de Anton Lavey in San Francisco TOTUL E PERMIS, ABSOLUT ORICE, nu exista restrictii. Cum nu exista restrictii, omul se sinte bine. Vi se pare ca biserica satanista ar fi un lucru ok? Ar fi biserica satanista cea mai buna religie pe principiul ca, crediciosii cultului se simt bine?