Citat:
În prealabil postat de Lucian008
Logica ta e infailibila. Ai dreptate si imi cer scuze. Doar pentru ca sunt rudele tale nu pot fi eretici.
Din postarea ta e clar cam cat te intereseaza care e "cea mai buna religie".
|
vad ca razi de mine.daca stau sa analizez catolicismul si pe papa poate le gasesc ceva defecte.dar daca vine vorba de liturghie ,DUPA OPINIA MEA liturghia imi place mai mult decit la ortodocsi pt ca :este liniste in biserica,este disciplina si participare ,se folosesc cuvinte actuale si slujba e pe intelesul tuturor,sint scaune pt toti (cei batrini sau bolnavi nu tb sa stea in picioare),nu te jecmanesc de bani(se colecteaza sume mici si daca nu ai bani nu se supara nimeni),nici un catolic nu ma bate la cap sa ma convertesc cum fac o parte din religiile neoprotestante(nu toate),iar rudele mele catolice intra cind au ocazia sa se roage si in manastiri ortodoxe dar nu stau la slujba.
cit despre cea mai buna religie...nu exista. sau e cea in care te simti tu bine.pina acum religii rele de tot sint satanismul si 1/2 din religia musulmana(ma refer la gruparile musulmane care organizeaza atentate).