Citat:
În prealabil postat de stefan florin
doamna am 34 ani. Eu nu am zis ca sarutul nu e nimic special. Intr-un mesaj anterior am zis ca partenerul isi pune toata dragostea in sarutul daruit partenerei. Eu consider aberanta ideea ca 2 tineri care au o relatie sa nu se sarute timp de 1 an de zile pe motiv ca sarutul=pacat. Ce, dupa 1 an de zile e dezlegare la sarutari?
|
Nici eu nu am declarat ca dupa 1 an sarutul este dezlegat.Ideal ar fi ca cei doi tineri sa aibe o relatie de amicitie,sa discute ,sa petreaca timp impreuna in activitati care le fac placere fara a intra in alunecusurile relatiilor fizice inainte de casatorie.Se pot casatori virgini si abia atunci isi "vor pune toata iubirea intr-un sarut" si cate altele.
Si toate acestea,ca sa nu le fie rau sau si mai rau.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|