![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
doamna am 34 ani. Eu nu am zis ca sarutul nu e nimic special. Intr-un mesaj anterior am zis ca partenerul isi pune toata dragostea in sarutul daruit partenerei. Eu consider aberanta ideea ca 2 tineri care au o relatie sa nu se sarute timp de 1 an de zile pe motiv ca sarutul=pacat. Ce, dupa 1 an de zile e dezlegare la sarutari?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(cu exceptia celui de "la revedere", poate) Dar ce stiu eu de "toata iubirea" concentrata in sarut? Eu sunt fire practica. Am nevoie de "toata iubirea" sa ma ajute sa tin postul :). Sa cumpere varza (pe care el nu o mananca) si tahini (cand nu stie ce-i aia).. Sa suporte exilul (cand nu este credincios, cat de greu e.. ca habar n-are de ce). Asta aduce mai mult a iubire. Ca de sarutat, poate oricine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si toate acestea,ca sa nu le fie rau sau si mai rau.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
de acord cu tine. Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mai este martisorul la moda? | alexdu | Generalitati | 14 | 29.08.2015 08:53:45 |
Daruri de la sfinti ptr copiii cuminti | lore86 | Nunta | 19 | 19.12.2012 23:17:02 |
Dragobetele saruta fetele | shakalu1 | Intrebari utilizatori | 0 | 25.02.2010 18:02:17 |
Care va fi moda de anul acesta? | Anca-Miha | Generalitati | 55 | 01.02.2009 07:11:19 |
|