View Single Post
Vechi 13.03.2012, 12:52:00
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ce ai mai scris și n-am citat e o interpretare à la Puciosa a Sfintei Scripturi, nu?
Ai tu niște idei care în cel mai bun caz pot provoca un zâmbet condescendent în colțul gurii, dar asta cu despărțitul le întrece pe toate!
Păi dacă tu nu crezi, ce-s eu de vină? Și dacă tu insinuezi ceva cu despărțitul... ironizând că cică e o interpretare absurdă tot așa cum acolo se grăiește absurd și nu de la Dumnezeu... de ce crezi că ar trebui să te oblig să crezi ce spun sau că acolo grăiește Dumnezeu?

''N-ai citit oare că nu tuturor li s-a dat de sus credința, cunoașterea?
Cine caută găsește, și celui ce bate i se va deschide... ''

Eu nu te oblig să nu mai ironizezi sau să nu mai batjocurești sau să nu mai insinuezi că cică eu am interpretat greșit fără ca tu să precizezi unde anume... însă cândva va veni și asupra ta judecata faptelor tale... deci nici cu asta nu te ameninț că nu eu te pârăsc la judecată, ci eu te iert, însă este scris că fiecare făptură v-a răspunde înaintea lui Dumnezeu de tot cuvântul deșert și a tuturor faptelor sale... înaintea Domnului Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu... de la Pucioasa și înaintea tuturor îngerilor Săi și a tuturor sfinților părinți frați și copii.

Last edited by vsovivi; 13.03.2012 at 12:55:57.