Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 12.03.2012, 16:24:27
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, uiti un lucru: In ce conditii poate un om sa divorteze de sotia lui conform invataturilor biblice? Daca divorteaza de sotia lui si se recasatoreste, savarseste sau nu adulter? Raspunde tu la aceste intrebari si vezi unde il situezi pe Carol 2.
PS. Stiai ca regina Elena si Carol 2 au fost veri de gradul 2?
Doamne ajuta!
''Și cine se uită la o femeie ca s-o poftească a și săvârșit păcatul în însăși inima lui.''

...Deci câte adultere ai dumneata față de soție sau de iubita ta sau față de feciorie? Și după ce ieși din ipocrizie și fariseism și fățărnicie, smerindu-te să nu mai osândești pe rege, mai stăm de vorbă.

Potrivit scripturii dacă divorțezi și te recăsătorești nu săvârșești adulter ci calci jurământul de a fi împreună cu prima soție în veșnicie, dacă-l faci de comun acord și cu împăcare se va ierta...

...pe când adulter înseamnă ca fiind căsătorit sau având iubită sau fiind fecior, să mai poftești și pe altele... până acolo încât să ai fapte rele făcute cu râvna, cu dorul, cu visarea, cu ochiul, cu cuvântul, cu simțurile, cu sentimentele, cu speranțele, cu nădejdile, cu scurgerile... și asta se numește adulter, adică un fel de șarpe ce se vindecă prin scursuri cu cât mai multe relații extraconjugale, în ascuns cu fecioare, sau cu soțiile altora sau violuri urmate de crime ca să nu i se vădească faptele 'sfințișorului'.

Un soț poate să se despartă de soție sau invers, soția se poate despărți de soț doar din pricină de curvie, de adulter, de malahie, de tot ce ține de plăcerile sexuale săvârșite cu altcineva sau chiar din pricina relațiilor dintre soți care nu sunt conforme cu iubirea de la Dumnezeu cerescă și trupească ci pentru obținerea de plăceri spurcate și blestemate și imitate care distrug demnitatea ființei umane și împătimesc trupul spre desfrânare și curvie cu soția sau cu iubita sau singur cu revistele și imaginația și filmele. Acest lucru, despărțirea, se poate face unilateral.

Însă de comun acord și pașnic se pot despărți oamenii din oricepricină cu bună înțelegere și Domnul îi va ierta dacă li s-au răcit inimile unul față de altul, căci Moise le dădea carte de despărțire, însă în mod normal jurământul ortodox al dragostei este pentru veșnicie.

Știai că toți oamenii care sunt pe pămînt sunt din fiii lui Noe iar Noe și soția lui sunt din copiii lui Adam și Eva?

Și mai știai că și Iacov devenit Israel și-a luat neveste din ficele lui Laban unchiul său?

Pe Carol al II-lea, regele soare al României, îl situez alături de David și Solomon și Iosia... în ce privește credința și înțelepciunea, iar în ce privește relațiile cu alte femei, a fost un rege smerit căci din cele 3 femei pe care le-a avut pe fiecare a făcut-o fericită, întrucât nu a greșit față de niciuna din soțiile și iubitele sale, în total 3 într-o viață... de rege, când ar fi putut avea cel puțin 100 de frumoase curtezane și amante sau măcar 10, însă iată că el a avut doar 3 femei.

Poate a greșit față de el însuși căci putea să aibă oricâte fete frumoase și-ar fi dorit... ca Nicu Ceaușescu sau ca toți ''băieții buni cu ochii roșii și albaștrii'' din CC și din securitate... care batjocureau în ascuns tot ce le cădea în ghiare.

Last edited by vsovivi; 12.03.2012 at 16:44:55.
Vechi 13.03.2012, 11:45:30
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
''Și cine se uită la o femeie ca s-o poftească a și săvârșit păcatul în însăși inima lui.''

...Deci câte adultere ai dumneata față de soție sau de iubita ta sau față de feciorie? Și după ce ieși din ipocrizie și fariseism și fățărnicie, smerindu-te să nu mai osândești pe rege, mai stăm de vorbă.

Potrivit scripturii dacă divorțezi și te recăsătorești nu săvârșești adulter ci calci jurământul de a fi împreună cu prima soție în veșnicie, dacă-l faci de comun acord și cu împăcare se va ierta...

...pe când adulter înseamnă ca fiind căsătorit sau având iubită sau fiind fecior, să mai poftești și pe altele... până acolo încât să ai fapte rele făcute cu râvna, cu dorul, cu visarea, cu ochiul, cu cuvântul, cu simțurile, cu sentimentele, cu speranțele, cu nădejdile, cu scurgerile... și asta se numește adulter, adică un fel de șarpe ce se vindecă prin scursuri cu cât mai multe relații extraconjugale, în ascuns cu fecioare, sau cu soțiile altora sau violuri urmate de crime ca să nu i se vădească faptele 'sfințișorului'.

Un soț poate să se despartă de soție sau invers, soția se poate despărți de soț doar din pricină de curvie, de adulter, de malahie, de tot ce ține de plăcerile sexuale săvârșite cu altcineva sau chiar din pricina relațiilor dintre soți care nu sunt conforme cu iubirea de la Dumnezeu cerescă și trupească ci pentru obținerea de plăceri spurcate și blestemate și imitate care distrug demnitatea ființei umane și împătimesc trupul spre desfrânare și curvie cu soția sau cu iubita sau singur cu revistele și imaginația și filmele. Acest lucru, despărțirea, se poate face unilateral.

Însă de comun acord și pașnic se pot despărți oamenii din oricepricină cu bună înțelegere și Domnul îi va ierta dacă li s-au răcit inimile unul față de altul, căci Moise le dădea carte de despărțire, însă în mod normal jurământul ortodox al dragostei este pentru veșnicie.

Știai că toți oamenii care sunt pe pămînt sunt din fiii lui Noe iar Noe și soția lui sunt din copiii lui Adam și Eva?

Și mai știai că și Iacov devenit Israel și-a luat neveste din ficele lui Laban unchiul său?

Pe Carol al II-lea, regele soare al României, îl situez alături de David și Solomon și Iosia... în ce privește credința și înțelepciunea, iar în ce privește relațiile cu alte femei, a fost un rege smerit căci din cele 3 femei pe care le-a avut pe fiecare a făcut-o fericită, întrucât nu a greșit față de niciuna din soțiile și iubitele sale, în total 3 într-o viață... de rege, când ar fi putut avea cel puțin 100 de frumoase curtezane și amante sau măcar 10, însă iată că el a avut doar 3 femei.

Poate a greșit față de el însuși căci putea să aibă oricâte fete frumoase și-ar fi dorit... ca Nicu Ceaușescu sau ca toți ''băieții buni cu ochii roșii și albaștrii'' din CC și din securitate... care batjocureau în ascuns tot ce le cădea în ghiare.
amice, de la privire la fapta e DIFERENTA MARE! Din pacate pt regele tau, el a pus in practica tocmai ceea ce Regele Regilor a interzis. Mai mult, a fost model rau pentru supusii sai. Dar de, el e rege si are voie nu? Si nu inteleg comparatia lui Carol 2 cu Nicu Ceusescu. Am zis eu ca sunt un fan al acestuia? Si apropos, afirmatiile reginei Elena si ale lui Mihai contrazic "fericirea" de care vorbesti, cum ca Carol2 a facut-o fericita pe regina Elena.. Doamne ajuta!
Vechi 13.03.2012, 11:57:24
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Citat:
Ce ai mai scris și n-am citat e o interpretare à la Puciosa a Sfintei Scripturi, nu?
Ai tu niște idei care în cel mai bun caz pot provoca un zâmbet condescendent în colțul gurii, dar asta cu despărțitul le întrece pe toate!
Vechi 13.03.2012, 12:28:43
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice, de la privire la fapta e DIFERENTA MARE! Din pacate pt regele tau, el a pus in practica tocmai ceea ce Regele Regilor a interzis. Mai mult, a fost model rau pentru supusii sai. Dar de, el e rege si are voie nu? Si nu inteleg comparatia lui Carol 2 cu Nicu Ceusescu. Am zis eu ca sunt un fan al acestuia? Si apropos, afirmatiile reginei Elena si ale lui Mihai contrazic "fericirea" de care vorbesti, cum ca Carol2 a facut-o fericita pe regina Elena.. Doamne ajuta!

Ce a interzis regele regilor, adică Domnul nostru Iisus Hristos?

Dacă tu nu pricepi ce înseamnă bârfa, mincuna, dezinformarea, adulterul, otrava politică prozelitistă, profitul necuvenit prin lege, insinuarea, victimizarea absurdă, ironia și speculațiile pătimașe sau viclene, deci dacă tu nu pricepi toate aceste manevre ale celor ce se leapădă de Dumnezeu și nu pricepi că regele soare al României, Carol al II-lea, a fost un model de urmat pentru toți oamenii și nu numai pentru români, eu n-am ce-ți face și el era un rege care purta simbolul cel alb al Domnului și nu pe cel roșu al trufiei și fățărniciei păgâne ascunsă sub piei de oi și haine de preoți.

Păi cine se aseamănă se adună, deci cine este împotriva lui Carol al II-lea se adună și formează armatele minciunii lovind în Dumnezeul lui, vrând nevrând, căci vor să triumfe autoândreptățirile și pârele lor.

Dar voi nu știți deosebi nici măcar faptele văzute, și atunci cum o să deosebiți pe cele nevăzute (deductibile) sau cum o să credeți că a fost și este inima lui bună înaintea Domnului? Habar n-aveți însă credeți cu ambiție și ardoare în tot felul de bârfe care s-au lipit de mintea voastră ca marca de scrisoare căci ați fost bine mituiți să vă puneți bine cu teroriștii cei înfricoșători.

Voi dați înainte la flașneta credulă a prostiei și a tuturor neroziilor profesorale ca să fiți aplaudați de oamenii 'mari'... Nu știți să priviți cu smerenie și adevăr în istorie și în sufletul vostru din Dumnezeu... vă lăsați pradă ispitei și cădeți în judecată învoindu-vă apoi cu toate păcatele și mândriile îngâmfării ca într-o afacere din care vă gândiți că o să prosperați.

La ce bun deci să-ți tot demonstrez lumina din cârmuirea regilor României dacă vouă vi se pare că e întuneric? Pentru voi e întuneric lumina căci probabil ea vă cam arde... vă arde ca pe moroi sau pe vârcolaci... și asta înseamnă că ați fost otrăviți cu pătimășie și minciună ca să vă credeți voi victime, ați fost inoculați cu neghina și acum apar în voi roadele și vă arde lumina cea blîândă și bună și lină căci vă credeți voi victime în timp ce pe Adevărul, credința, dreptatea, pacea, le-ați părăsit demult, că de dragoste ce să mai vorbim, că doar voi în numele ei vă ambiționați să vă învârtoșați inimile pe calea cea dreaptă, în numele milei! Halal!

Deci dragul meu... studiază faptele și cum arăta România în perioada regelui Carol al II-lea, și cum era privită în lume și în Europa, și ce a făcut regele pentru credință, pentru oamenii muncii, țărani, muncitori, și oricare dintre cetățeni... și apoi mai vorbim.

Iar dacă vrei să pricepi ce este adulterul, atunci compară-l pe Carol al II-lea cu David când a făcut el cele 3 păcate ale sale și cu Solomon și faima și slava sa și eventual cu Irod căruia îi cerea Ioan B. să iasă din ''căsătoria'' cu femeia fratelui său și care nu s-a pocăit și nu s-a smerit ca David.

Ți-am mai spus: Hristos nu a condamnat și nu a interzis absolut nimic ci el a venit să caute și să găsească pe oaia cea pierdută spunând:

''Legea e veșnic vie și proorocii nu mint căci grăiesc de la Dumnezeu, iar cine vrea să se desăvârșească, să se lepede de sine și să vină după Mine... iar cine vrea să meargă în iad după satana e liber s-o facă, n-are decât, căci dragoste cu de-a silnicia și răutatea nu se poate... și poruncă nouă a dăruit...'' ceva de genul ăsta a zis că nu știu citatele exacte, așa că pocăiți-vă și umiliți-vă căci Împărăția Cerurilor se apropie... dacă o doriți și o chemați și vă rugați pentru ea... însă Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa arde... și dacă nu vă pregătiți cu bună așteptare s-ar putea să fiți spulberați așa cum antichristul va fi spulberat cu suflarea gurii Domnului.

Last edited by vsovivi; 13.03.2012 at 12:44:49.
Vechi 13.03.2012, 12:52:00
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Ce ai mai scris și n-am citat e o interpretare à la Puciosa a Sfintei Scripturi, nu?
Ai tu niște idei care în cel mai bun caz pot provoca un zâmbet condescendent în colțul gurii, dar asta cu despărțitul le întrece pe toate!
Păi dacă tu nu crezi, ce-s eu de vină? Și dacă tu insinuezi ceva cu despărțitul... ironizând că cică e o interpretare absurdă tot așa cum acolo se grăiește absurd și nu de la Dumnezeu... de ce crezi că ar trebui să te oblig să crezi ce spun sau că acolo grăiește Dumnezeu?

''N-ai citit oare că nu tuturor li s-a dat de sus credința, cunoașterea?
Cine caută găsește, și celui ce bate i se va deschide... ''

Eu nu te oblig să nu mai ironizezi sau să nu mai batjocurești sau să nu mai insinuezi că cică eu am interpretat greșit fără ca tu să precizezi unde anume... însă cândva va veni și asupra ta judecata faptelor tale... deci nici cu asta nu te ameninț că nu eu te pârăsc la judecată, ci eu te iert, însă este scris că fiecare făptură v-a răspunde înaintea lui Dumnezeu de tot cuvântul deșert și a tuturor faptelor sale... înaintea Domnului Iisus Hristos și Cuvântul lui Dumnezeu... de la Pucioasa și înaintea tuturor îngerilor Săi și a tuturor sfinților părinți frați și copii.

Last edited by vsovivi; 13.03.2012 at 12:55:57.
Vechi 13.03.2012, 12:57:30
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Eu nu te oblig să nu mai ironizezi sau să nu mai batjocurești sau să nu mai insinuezi că cică eu am interpretat greșit fără ca tu să precizezi unde anume...
Dar eu nu insinuez că interpretezi greșit.
Ți-o spun pe șleau dragul meu.
Vechi 13.03.2012, 13:25:57
Banned

Implicit

Citat:
Dar eu nu insinuez că interpretezi greșit.
Ți-o spun pe șleau dragul meu.
Așa pe șleau o spui încât cuvintele tale explicative lipsesc cu desăvârșire, adică spui dar defapt nu spui ci insinuezi că e așa cum spui tu... deci nu spui dar te dai că spui... ceva drept și corect... însă defapt nu faci altceva decât dai un verdict care nu este al tău dar te pune bine cu fariseii și fățarnicii cei mari, cu puternicii vremii care au osândit ca și tine pe nedrept... care au osândit sau osândesc sau vor osândi complet absurd și viclean neștiind ei că-și taie singuri așa craca de sub picioarele lor și or să cază din dud... dar nu pe pământ ci undeva mai jos: în s-lava aia roșie... a îngâmfării și îmbuibării cu bucatele preparate din roșcove după o rețetă superstițioasă ca să te faci bine și să trăiești mult, care zice că cică păcatul nu se pune la socoteală dacă te mândrești cu el la toată gLumea ci e chiar dovada că ești vrednic și că ai dreptate.

Cu ce judecată judeci cu aia vei fi judecat și ai și fost deja judecat căci faptele tale ascunse sau la vedere te reprezintă și te vădesc și altă judecată nici că-ți mai trebuie... iar plata păcatului știe toată lumea care este.

Cei ce cred și se întorc din căile lor cele rele nu vor fi chemați la judecată însă drepții care păcătuiesc vor învia spre pedeapsă.

Last edited by vsovivi; 13.03.2012 at 13:38:22.
Vechi 13.03.2012, 13:53:11
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Repet ce-am mai spus: dacă eu îți spun ție că ești cu duda (ca să mă păstez în registrul tău) nu înseamnă că te judec. A combate nu înseamnă a judeca.
Vechi 13.03.2012, 14:11:53
Banned

Implicit

Citat:
Repet ce-am mai spus: dacă eu îți spun ție că ești cu duda (ca să mă păstez în registrul tău) nu înseamnă că te judec. A combate nu înseamnă a judeca.
Păi tocmai asta spun și eu, nu judeci ci combați fără judecată, eventual folosind judecățile altora adică insinuezi căci nu spui nimic decât dai verdictele de pe flașnetă... asemenea altor otrăviți ceva mai pătimași.

Și cu Duda de ce n-aș fi și cu el din pricina principesei Margareta? A greșit el cu ceva făcând loby regelui Mihail sau României?.. voi însă strâmbați din nas în timp ce înaintea trioului pontajigolou-ispisisicul cel mic faceți plecăciuni și credeți că ei v-au mărit pensiile și salariile și vreți din nou să vi le mărească după ce vin iară la guvernare ca să vândă ce a mai rămas că pe ăștia care le-au tăiat nu-i credeți că nu aveam de unde să mai risipim pe produse din import și de consum.

Păi ce însemană ca voi să vreți creșteri cu 15-50% a pensiilor sau salariilor?

Pentru prostimea cu salar net de 1000 lei înseamnă 150 lei,
iar pentru cei cu salarii și pensii de 10.000 lei înseamnă 1.500 lei, adică pentru 'băieții buni'.

Deci iată pentru ce protestați voi:

Ca voi să primiți 150 lei în plus iar ei 1500 lei în plus în timp ce toate scumpirile și devalorizările, deci viața per ansamblu scade pentru toată lumea la fel cu 10-15% pe an a oricărui produs după moda devalorizării dolar-liră-euro-ien și firește ron prin introducere de monedă, de masă monetară.

Corect ar fi să se facă toate creșterile pensiilor sau salariile cu aceiași sumă adică tuturor să se dea în plus 100 de lei. Deci iată că v-au păcălit politicienii ca să vreți chiar mai absurd ca oferta lui Ceaușescu cu ocazia revoluției furătă apoi de băieții buni.

Eu doresc după revenirea sau reintregirea salariilor la valoarea lor, ca apoi toate creșterile să se facă cu sume egale, păstrându-se eventual raporturile din grila de salarizare unitară... care încă n-a apărut.

Voi însă sunteți mai păcăliți decât oferta lui Ceaușescu; el a zis că dă 100 de lei la toată lumea în plus la salar, voi însă v-ați bucurat de 22 de ani că vă dădea urmașii lui un procent... după ce au devalorizat totul și lor și-au mărit salariile și pensiile din bani noi căci ei erau speciali, și v-au păcălit apoi ca să vă revoltați și să cereți mereu creșterea salariilor prin procente, defapt principalii beneficiari fiind ei: justiția, miliția-poliția, securitatea, profesorii universitari, gradații din armată, parlamentarii și politrucii și consilierii și primarii, adică toți torționarii punând pe popor biruri grele și legi și coduri penale... băgând la pușcărie găinarul pe 25 de ani și dând 1 an cu suspendare oricărui mafiot și proxenet și traficant de arme sau de droguri sau hoț din banul public care eludează legea și spoliază statul adică tot pe noi, plătitorii de taxe și impozite.

Deci pentru cine vă tot revoltați voi?
Căci pentru rege sau pentru Dumnezeu sau pentru dreptate în niciun caz...

Last edited by vsovivi; 13.03.2012 at 14:24:10.
Vechi 13.03.2012, 14:27:10
DragosP's Avatar
Senior Member

Implicit

Una e să încerci să discuți, alta e să spui numai prostii.
Hai pa!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
cine/ce sunt? victortiti89 Din Noul Testament 1 29.05.2011 18:31:25
Cine are nevoie laurschepsis Umanitare 2 24.02.2011 23:01:53
Cine stie? Adriana Cluj Generalitati 2 26.08.2010 21:36:05
Cine stie? KKokos Generalitati 2 02.12.2009 18:24:33
Eu cu cine votez? ClaudiuT Stiri, actualitati, anunturi 81 02.08.2009 23:22:27