View Single Post
Vechi 13.03.2012, 21:14:50
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioan cezar Vezi mesajul
Prietene, umanismul tau renascentist adus un pic la moda zilei, ma reconforteaza. Nu o spun cu ironie, desi tonul in care scriu arata clar aceasta, am fost doar stangaci si nu vreau sa revin, pur si simplu imi place dispozitia ta sufleteasca.
Totusi, desi imi place ca ai mai intepat un pic siguranta de fier a unor confrati, as vrea sa primesti sugestia mea ca lucrurile nu sunt chiar asa simplesi senine... Cei pe care m-am bucurat ca i-ai contrat s-ar putea sa stie mai bine cum stau lucrurile. Si eu chiar cred ca ei stiu si sunt de acord cu ei.
Totusi, esti prea frumos-inocent ca sa nu spun ca m-ai inseninat, ca imi place sufletul tau pe care il consider generos. Iti urez sa continui si sa bei tot paharul. Amar, dulce, cum va fi, bea-l pana la fund, cata vreme este Euharistic! Altfel, nu. AMIN+

P.S. Un pic de atentie la cateheza nu imi strica nici mie. Fa cumva sa nu iti strice nici fratiei tale, te rog!
Multumesc, nu stiu daca sunt umanist sau ce-oi fi, incerc sa am doar doua directii in viata, sa am inima si mintea deschise, sa iubesc oamenii, natura, pe Dumnezeu, sa invat pana in ultima clipa iar cand o fi sa mor sa nu-mi fie nici frica si nici pareri de rau sa n-am.
Reply With Quote