View Single Post
Vechi 15.03.2012, 12:51:35
Amaaa91 Amaaa91 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.03.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Cotizatia este necesara atunci cand sunt de facut anumite lucrari in biserica ,dar da fiecare dupa puteri.
Sunt si persoane mai instarite care dau mai putin sau de loc ,dar biserica nu ii obliga sa dea ceva.
Eu am fost la tara .la o Sf.Liturghie ,duminica.
La sfarsit parintele a spus care e situatia banilor pt.acoperis ,cat s-a strans ,cat mai trebuie dat ,el nu a luat nimic pt.el.
Nu inteleg de ce crezi ca eu ma uit la aceste lucruri.. si incerc sa ma corectez daca ti/am dat impresia. Sunt o persoana care incerc sa vad ce este bun in oameni si asa voi fi mereu chiar daca poate inseamna uneori sa nu vezi adevarul, este un risc pe care imi asum. Nu am cautat niciodata lucruri negative in religia mea sau altele, repet nu eu raspund.
Din ceea ce vad eu aici si imi pare foarte rau, mai mult il supar pe Dumnezeu pentru ca am postat. Domnul nu iubeste aceste discutii aprinse, nu vrea dezbinare ci unire. Este atat de greu de asteptat maxim 100 de ani sa vedem cum este in realitate dupa ce murim si sa ne vedem de treaba noastra si sa ne iubim toti unii pe altii. Iubirea intre noi e ceea ce doreste Dumnezeu , iar ce am vazut eu in viata mea si pana acum a fost in unele cazuri, nu generalizez o iubire doar din cuvinte, nimic mai mult.
Nu vreau sa devina mai tensionant decat e, dar cam asa am trait eu 5 ani de zile, am fost judecata si extrajudecata mereu, dar nu imi pasa, ci sunt fericita ca macar lupt in fiecare zi din viata mea pentru Hristos, fac ceva pentru Hristos ma gandesc mereu, ma rog de fiecare data cand am ocazia. Probabil daca nu aveam aceasta situaitie eram mai lasatoare iar comuniunea mea cu Dumnezeu nu era aceeasi.
Acum cand ma gandesc ca Iisus este alaturi de mine si ma iubeste asa cum sunt . Cand sfintii si Maica Domnului se roaga Tatului sa fiu puternica alaturi de toti pe care ii cunosc, nu ma tem de nimic. Domnul stie ca este primul in viata mea si ca in minte mea de copil, chiar daca gresesc uneori vreau doar sa fiu alturi de El, de creator, acolo unde trebuie sa fiu, motivul pentru care exist si sunt pe pamant.
Il iubesc pe acest baiat nu pentru cum arata, ci pentru ca noi doi am reusit mereu sa crestem in credinta in Hristos. Atunci cand am avut probleme mereu mi-a amintit ca Iisus a murit si pentru mine si sa nu ma dau batuta, si eu la fel l-am ajutat. Am ascultat predici atat ortodocse cat si crestine, am fost la slujbe in ambele biserici si nu ne/am judecat unul pe altul ci ne/am acceptat. Cand te casatoresti cu cineva parerea mea este deoarece alturi de acea persoana ai posibilitatea sa cresti, sa fie Dumnezeu in viata ta.
Imi pare rau daca am suparat pe cineva, si daca sunt incapatanata. Aveti credinta in Dumnezeu ca ma va calauzi.
Reply With Quote