![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Eu v-as sfatui doar sa o lasati mai usor cu minciunile legate de penticostali.
N-as incuraja atitudinea ușuratică legata de Judecata. Dar e problema dumneavoastra. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt si persoane mai instarite care dau mai putin sau de loc ,dar biserica nu ii obliga sa dea ceva. Eu am fost la tara .la o Sf.Liturghie ,duminica. La sfarsit parintele a spus care e situatia banilor pt.acoperis ,cat s-a strans ,cat mai trebuie dat ,el nu a luat nimic pt.el. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din ceea ce vad eu aici si imi pare foarte rau, mai mult il supar pe Dumnezeu pentru ca am postat. Domnul nu iubeste aceste discutii aprinse, nu vrea dezbinare ci unire. Este atat de greu de asteptat maxim 100 de ani sa vedem cum este in realitate dupa ce murim si sa ne vedem de treaba noastra si sa ne iubim toti unii pe altii. Iubirea intre noi e ceea ce doreste Dumnezeu , iar ce am vazut eu in viata mea si pana acum a fost in unele cazuri, nu generalizez o iubire doar din cuvinte, nimic mai mult. Nu vreau sa devina mai tensionant decat e, dar cam asa am trait eu 5 ani de zile, am fost judecata si extrajudecata mereu, dar nu imi pasa, ci sunt fericita ca macar lupt in fiecare zi din viata mea pentru Hristos, fac ceva pentru Hristos ma gandesc mereu, ma rog de fiecare data cand am ocazia. Probabil daca nu aveam aceasta situaitie eram mai lasatoare iar comuniunea mea cu Dumnezeu nu era aceeasi. Acum cand ma gandesc ca Iisus este alaturi de mine si ma iubeste asa cum sunt . Cand sfintii si Maica Domnului se roaga Tatului sa fiu puternica alaturi de toti pe care ii cunosc, nu ma tem de nimic. Domnul stie ca este primul in viata mea si ca in minte mea de copil, chiar daca gresesc uneori vreau doar sa fiu alturi de El, de creator, acolo unde trebuie sa fiu, motivul pentru care exist si sunt pe pamant. Il iubesc pe acest baiat nu pentru cum arata, ci pentru ca noi doi am reusit mereu sa crestem in credinta in Hristos. Atunci cand am avut probleme mereu mi-a amintit ca Iisus a murit si pentru mine si sa nu ma dau batuta, si eu la fel l-am ajutat. Am ascultat predici atat ortodocse cat si crestine, am fost la slujbe in ambele biserici si nu ne/am judecat unul pe altul ci ne/am acceptat. Cand te casatoresti cu cineva parerea mea este deoarece alturi de acea persoana ai posibilitatea sa cresti, sa fie Dumnezeu in viata ta. Imi pare rau daca am suparat pe cineva, si daca sunt incapatanata. Aveti credinta in Dumnezeu ca ma va calauzi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cata vreme il veti cauta pe Dumnezeu cu sinceritate El va fi cu dumneavoastra. Nu va temeti, Dumnezeu a promis: Domnul este cu voi când sunteți cu El; dacă-L căutați, Îl veți găsi; iar dacă-L părăsiți, și El vă va părăsi. Daca il veti parasi pe EL, doar atunci si El va va parasi. A parasi o confesiune crestina si a te alatura alteia nu inseamna intotdeauna a-L parasi pe Dumnezeu. Din punctul meu de vedere dumneavoastra puteti trece la Crestini dupa Evanghelie sau el poate trece in Ortodoxie. Si intr-o confesiune si in cealalta sunt unii preoti sau pastori buni si altii corupti si departe de Dumnezeu. Oameni care-si fac slujirea ca pe o meserie. Important este ca in biserica in care veti merge sa gasiti viata duhovniceasca. Sa gasiti o biserica in care preotul sau pastorul sa vesteasca cu pasiune adevarul Cuvantului lui Dumnezeu si in care enoriasilor sa le placa rugaciunea, sa caute sfintenia si sa se iubeasca unii pe altii. Pregatiti-va insa pentru vremuri dificile. Indiferent ca veti alege sa fiti in Biserica Ortodoxa sau Crestina dupa Evanghelie, va trebui sa platiti un pret. Pretul acuzatiilor de "tradare". Ele vor veni. Dar voi va trebui sa le indurati ca doar stiati de la bun inceput ca faceti parte din confesiuni diferite. Asta a fost o gresala (confesional vorbind) si acum va trebui sa platiti pentru ea. Dar dupa cativa ani lucrurile se vor reaseza. Daca veti proceda cu tact si cu blandete, relatiile cu cei suparati se vor reface iar daca il veti cauta pe Domnul, viata voastra spirituala va progresa. Dumnezeu sa va dea putere, intelepciune si lumina Lui. Last edited by penticostalul; 15.03.2012 at 13:09:35. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Mosh-Neagu;434882]Ce iubire mai e si asta? In numele carui Hristos? Am inceput sa traim dupa legi care ne osandesc, iar acum amestecam voia lui Dumnezeu cu iubirea. Sunt 5 ani de mare pacat in care NU am facut voia lui Dumnezeu ci a vrajmasului, care acum stapaneste prezentul acestor tineri. Nu mai visati.
Multumesc pentru sinceritate.. 5 ani de mare pacat? interesant sa stiti.. inteleg ca imi vreti binele ,, dar aceste judecati chiar ranesc. Daca de 5 ani si-ar fi intors Dumnezeu spatele de la mine as fi stiut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si incerc sa ma pocaiesc. Cartea insa spune adevarul tot mereu. Si pentru mine si pentru tine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ușurel vă rog la partea cu "fiule". Că sunteți departe de a fi tatăl meu după trup și duhovnicesc.
|
||||
|
||||
![]()
Cine sa te judece, eu? Cu ce drept? Am trait eu insumi doi astfel de ani, iar daca Dumnezeu nu mi l-ar fi scos in cale pe Parintele Cleopa, as fi continuat la fel. Chiar daca simtim pe Dumnezeu in sufletul nostru, asta nu inseamna ca El binecuvinteaza concubinajul. Faptul ca acum cochetezi cu divortul de ortodoxie nu este altceva decat stapanirea celui care te-a determinat sa dansezi dupa voia lui. Iarta-ma, te rog. Eu nu sunt aici sa judec pe cineva. Ma straduiesc doar sa te conving ca esti in mare primejdie si risti sa pierzi tot ce-ai avut mai scump vreodata: sufletul. Nu asculta de orgoliu, ci de Ingerul tau bun, cu siguranta incearca cu disperare sa-ti transmita ceva. Ai grija, surioara draga.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc) Last edited by Mosh-Neagu; 15.03.2012 at 13:44:02. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce ne pot invata alte religii? | andreicozia | Alte Religii | 86 | 27.01.2012 13:20:03 |
Simboluri religioase in marile religii | Iordache Adrian | Intrebari utilizatori | 7 | 24.07.2011 17:03:45 |
alte religii | ralluka | Alte Religii | 5 | 26.02.2009 04:44:40 |
Inmormantarea la celelalte religii | tigerAvalo9 | Generalitati | 19 | 18.02.2009 23:08:38 |
well , daca tot e despre alte religii | Nitro | Alte Religii | 7 | 14.06.2007 13:18:16 |
|