Subiect: Focul iadului
View Single Post
Vechi 19.03.2012, 08:21:42
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
ca ai tot adevarul de partea ta nu poti dovedi asta si de multe ori ilogicul este perceput ca adevar.
Da, ilogicul si mai ales (in cazul discutiei de fatza) inumanul, sunt concepte percepute ca adevar datorita traditiei predate in majoritatea cultelor si cu care eu nu sunt de acord, nu mi se pare drept ca un pacatos sa primeasca exact aceeasi pedeapsa ca un demon, adica pacatosul a fost ispitit prin firea lui neputincioasa, mostenita de la Adam si Eva sa comita poate ceea ce nu si-a dorit, insa dracii sunt rai la modul absolut. Cum sa-i arunci pe toti in acelasi loc? (asta presupunand ca acel iaz de foc si pucioasa este literal). Iarasi ramane varianta prezentata de adventisti ca fiind singura potrivita cu constiinta noastra de oameni, ca a elimina complet raul este exact ceea ce un Dumnezeu drept si bun ar face. In plus de asta, este inuman (deci daca noi oamenii nu am face asa ceva, cum putem sa acuzam pe Domnul?) sa tii in viata niste entitati doar cu singurul scop ca sa le torturezi, ce sens ar avea acest chin? ca unul corectiv nu este, din moment ce nu se va termina niciodata...