View Single Post
Vechi 19.03.2012, 09:31:13
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Generalizezi și nu e bine. Și eu am făcut o facultate tehnică -electronica și telecomunicații- și sunt religios.
Nu te-am vazut afirmand ca pamantul e centrul universului sau aberand pe tema cum soarele se poate invarti in jurul pamantului. In cazul tau religiozitatea nu ti-a afectat bunul simt matematico-fizic.

[/quote]
De ce neapărat trebuie să fie un strămoș comun? Tu ai impresia că Dumnezeu a făcut lucrurile la întâmplare?
De altfel, mai jos ți-ai dat și tu o serie de răspunsuri...[/quote]
Nu stiu cum a facut Dumnezeu lucrurile, stii tu? Ai tu raspunsurile? Ati fost careva acolo cand a facut Dumnezeu lucrurile?
Eu cred, si ce cred eu e sustinut de logica, ca Dumnezeu a creat universul, viata. Mai cred ca Dumnezeu nu a stat sa creeze punctual fiecare specie, nu avea sens. Asa cum Dumnezeu nu e langa tine la fiecare pas care il faci si te lasa sa evoluezi in viata cum doresti tot asa a facut si cu viata: a creat-o si a lasat-o sa evolueze. Nici eu n-am fost langa Dumnezeu cand a creat-o dar e mult mai logic ce spun eu decat varianta cu creatul fiecarei specii, in detaliu, fiecarei musculite, gaze, virus si bacterii.
Reply With Quote