Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Despre Forum > Reguli generale de utilizare a forumului

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.03.2012, 09:31:13
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Generalizezi și nu e bine. Și eu am făcut o facultate tehnică -electronica și telecomunicații- și sunt religios.
Nu te-am vazut afirmand ca pamantul e centrul universului sau aberand pe tema cum soarele se poate invarti in jurul pamantului. In cazul tau religiozitatea nu ti-a afectat bunul simt matematico-fizic.

[/quote]
De ce neapărat trebuie să fie un strămoș comun? Tu ai impresia că Dumnezeu a făcut lucrurile la întâmplare?
De altfel, mai jos ți-ai dat și tu o serie de răspunsuri...[/quote]
Nu stiu cum a facut Dumnezeu lucrurile, stii tu? Ai tu raspunsurile? Ati fost careva acolo cand a facut Dumnezeu lucrurile?
Eu cred, si ce cred eu e sustinut de logica, ca Dumnezeu a creat universul, viata. Mai cred ca Dumnezeu nu a stat sa creeze punctual fiecare specie, nu avea sens. Asa cum Dumnezeu nu e langa tine la fiecare pas care il faci si te lasa sa evoluezi in viata cum doresti tot asa a facut si cu viata: a creat-o si a lasat-o sa evolueze. Nici eu n-am fost langa Dumnezeu cand a creat-o dar e mult mai logic ce spun eu decat varianta cu creatul fiecarei specii, in detaliu, fiecarei musculite, gaze, virus si bacterii.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Detasare de religie disbel Generalitati 57 12.04.2013 14:13:16
Conservatorismul in Religie eodor nastasa Generalitati 92 15.04.2010 12:28:25
Religie Darkanian Pocainta 4 07.12.2009 12:20:13
Olimpiada de religie amica-x Generalitati 3 12.02.2007 23:11:46