View Single Post
Vechi 25.03.2012, 21:37:52
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Sunt uimit, ca ai avut sansa sa primesti binecuvantare de la parintele Arsenie Papacioc,si te felicit pt asta !
Să-ți spun cum am auzit de părintele Arsenie Papacioc. Eu anul trecut în primăvară îl cercetam pe părintele Arsenie Boca cautând documentare despre dânsul și inevitabil am dat și de documentarele părintelui Arsenie Papacioc - care mi-au plăcut tare mult și astfel îmi doream să îl văd. Sâmbata seara am primit o binecuvântare de la dânsul, duminica am participat la Sf Liturghie....apoi Marți 19.07 a trecut la cele veșnice...

Soția nu știa mare lucru despre el, doar din ce îi mai povestisem eu...dar după ce am primit binecuvântarea de la dânsul soția a început să plângă - ceva o mișcase - părintele era foarte slăbit, de abia se mișca...

Citat:
În prealabil postat de guardian knight Vezi mesajul
Insa totusi, dincolo de toate aspectele,dincolo de cinstea si respectul purtate acestor mari parinti duhovnicesti, trebuie sa pastram o dreapta masura,si sa nu ne facem fetisuri si idoli din ei intr-un mod deplasat !
Cu toate, ca datorita slabiciunii noastre omenesti,avem nevoie sa ne raportam foarte strans la aproapele nostru, la seamanul nostru, OM , noi trebuie sa stam de veghe,pentru a nu esua in idolatrie,si pentru a ne coordona raportul pe coordonate directe cu Mantuitorul si cu Preamaritul Tata din Ceruri !
Relatia privilegiata, noi trebuie sa o cultivam cu Sfanta Treime (slava ei !) si abia apoi pe locul al n-lea ,daca pot spune asa, cu ceilalti oameni pe care ai pretuim !!!
Acesta e modul ideal, dificil,desigur,de raportare la religios, pe care il vad eu !
Gresesc oare ???
Nu greșești .. însă Sfinții au ei grijă să te îndrepte către Sfânta Treime și Maica Domnului spre a le da slavă și spre a le da cinste mai mult decât orice... și asta pentru că ei sunt la rândul lor purtători de Duh Sfânt, ei sunt conectați permanent la Pomul Vieții...

Last edited by ovidiu b.; 25.03.2012 at 22:05:13.