![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Să treci prin filtrul minții ceea ce auzi, dar și prin filtrul inimii...să cercetezi și pe cel despre se aduc acuze nu numai pe cel care le aduce.
Filmele documentare le-am vazut sau audiat pe aproape toate ! Mersi oricum pentru linkurile postate,voi citi si cartea in viitor !!! Pana in final, imi voi face o parere sper ,cat mai obiectiva, asupra tuturor aspectelor delicate sau disputate !!! Sunt uimit, ca ai avut sansa sa primesti binecuvantare de la parintele Arsenie Papacioc,si te felicit pt asta ! Insa totusi, dincolo de toate aspectele,dincolo de cinstea si respectul purtate acestor mari parinti duhovnicesti, trebuie sa pastram o dreapta masura,si sa nu ne facem fetisuri si idoli din ei intr-un mod deplasat ! Cu toate, ca datorita slabiciunii noastre omenesti,avem nevoie sa ne raportam foarte strans la aproapele nostru, la seamanul nostru, OM , noi trebuie sa stam de veghe,pentru a nu esua in idolatrie,si pentru a ne coordona raportul pe coordonate directe cu Mantuitorul si cu Preamaritul Tata din Ceruri ! Relatia privilegiata, noi trebuie sa o cultivam cu Sfanta Treime (slava ei !) si abia apoi pe locul al n-lea ,daca pot spune asa, cu ceilalti oameni pe care ai pretuim !!! Acesta e modul ideal, dificil,desigur,de raportare la religios, pe care il vad eu ! Gresesc oare ??? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaciunea Parintelui Arsenie Boca | clujeanul33 | Rugaciuni | 3 | 30.11.2010 16:57:10 |
mari duhovnici romani de ieri si de azi | monicutza | Mari Duhovnici si predicile lor | 27 | 02.10.2010 21:40:29 |
100 de ani de la nasterea Parintelui Arsenie Boca | cristiboss56 | Resurse ortodoxe on-line | 0 | 20.09.2010 22:22:55 |
Mari duhovnici si sfaturile lor | Iubirea | Mari Duhovnici si predicile lor | 2 | 26.07.2010 22:42:27 |
|