View Single Post
Vechi 31.03.2012, 09:53:14
Illuminatu Illuminatu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.03.2012
Locație: Mures
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
presupun ca dumneata esti profetul de carton...gresesc?
daca gresesc, imi cer iertare...

link-urile de mai jos se refera la unele ""roade"" ale discutiilor pe teme religioase, pe internet:

""“Nu subestimez importanta si nevoia unei adanci si serioase discutii [inclusiv pe internet - n.n.] intre credinciosii ortodocsi, dar vreau sa reamintesc fiecarui participant ca Mantuitorul a vorbit direct catre voi: “Dupa roadele lor ii veti cunoaste.” Dupa roade, asadar, nu dupa discutiile lor, glumele, dorintele de a arata mai puternic, mai destept, mai convingator s.a.m.d.“ a subliniat Patriarhul. "" (Patriarhul Kiril al Moscovei)
Imi dai citate din Patriarhul Kiril al Moscovei??
Nu ai gasit o sursa mai de inceredere pentru apostrofarea ta?
Hai sa-ti spun o intamplare nescrisa despre vizita P.F.Nicodim Munteanu la Moscova - nu stiu prin ce an.
Dupa discutiile cu membrii ai Sf.Sinod "sovietic", P.F.Nicodim a iesit din sala, dar pe scari si-a adus aminte ca a uitat ceva pe masa. S-a intors in sala de sedinta si ce sa vezi si sa nu crezi: episcopii "sovietici" isi dadeau barbile si hainele jos de pe ei, pentru ca acei "falsi" episcopi erau agenti KGB.

Mentionez ca erau "falsi" episcopi, Romania la acea data nefiind inca republica populara si agentii dorind sa cunoasca in detaliu toata intalnirea.

Si tu imi dai citate din Patriarhul Kiril al Moscovei? Nu contest aici autoritatea Patriarhului moscovit, dar am dreptul sa contest si sa trec prin filtrul gandirii ce spune oricine pe lumea asta.

Sa-nteleg din citatul tau ca vorbele, cuvintele nu sunt "roade" ale vietuirii noastre crestine?

Ia, mai pune mana si citeste cum vorbeau Sf.Parinti despre si cu ereticii.

Ultimul pacatos ortodox este mai presus de cel mai virtuos eretic. Si stii de ce? Pentru ca ereticul se foloseste de virtutea sa pentru a propovadui minciuna. Mie unuia mi se pare cel mai parsiv lucru de pe lumea asta.
Si fac marturia asta ca unul ce am trecut prin iadul minciunii sambetiste!!!

Last edited by Illuminatu; 31.03.2012 at 09:56:59.