View Single Post
Vechi 11.04.2012, 11:13:42
Mosh-Neagu's Avatar
Mosh-Neagu Mosh-Neagu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Spuneti-mi dvs care este rostul unui forum public?

Sunt pe acest forum restrictii privitoare la status,varsta,sex,nationalitate,localitate??

Daca dvs ma vedeti pe mine ridicola prin comentariile mele,va accept punctul de vedere si va multumesc ca mi-ati atras atentia,departe de mine sa va interzic a mai deschide gura pe forum.
Numai bine,sper ca ati inteles!
Iarta-ma, Yasmina. Citind raspunsul tau imi vine sa zic ca ar fi trebuit... sa tac. Vad ca ai interpretat-o la modul personal, cand eu ma refeream la intregul ansamblu de mesaje, care mai de care mai vehement impotriva gunoaielor din ochii celorlalti, nicidecum o discutie civilizata despre un subiect anume, fie el si avortul.
In primul moment am fost tentat sa preiau fragmente din aceste mesaje si sa arat cum se bat ele cap in cap, dar am inteles ca nu faceam decat sa lovesc si mai mult in orgolii si s-ar fi facut si mai mare valvataie.
"Ridicolul" subliniat de tine mi-a atras atentia, iar eu am indraznit sa-l scot in evidenta sub alta forma, asa cum cred ca s-ar cuveni in aceasta perioada. Arunca-ti o privire in urma: unele mesaje iti lasa un gust amar mai ales pentru ca ne consideram cu totii frati intru Hristos ale carui patimi si chinuri ar trebui sa le traim mai vartos saptamana asta.
Iarta-ma ca mi-am permis sa ma leg de mesajul tau, lasand impresia ca te-as acuza pe tine intr-un fel. Nici vorba. Si in principiu nu acuz pe nimeni fiindca nici eu nu fac exceptie de la inselare. Vreau doar sa ne straduim sa fim mai buni unii cu altii pentru ca Dumnezeu sa fie bun cu noi. Atat.

Iubirea de vrajmasi, nu e un sfat, este o porunca! (Parintele Arsenie Papacioc)
Reply With Quote