View Single Post
Vechi 14.04.2012, 16:57:48
antiecumenism antiecumenism is offline
Banned

Data înregistrării: 07.08.2006
Locație: ROMANIA,jud. Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Odată mi s-a adresat un tânăr, B., care a avut de suferit după frecventarea ședintelor lui RuTko,
ședinte prin care a dorit să-și refacă vederea. Ochii însă nu i s-au vindecat, în schimb s-a ales cu următorul
„dar”: la anumite ore de zi și noapte, independent de vointa sa, începea să facă niște mișcări involuntare
cu bratele, picioarele și întreg corpul, asemănătoare cu loviturile de kung-fu, pe deasupra mai având și
accese de tip epileptic. A trebuit să-l trimit pe sărmanul creștin să se purifice (adică să i se citească
rugăciuni de dezlegare de către un preot având harul să izgonească duhurile necurate).
La întrebarea privind existenta magiei negre și albe Tarasov a răspuns: „...la ultimul congres din
Spania la magia neagră și cea albă s-au mai adăugat două culori - roșu și verde. Dar de ce oamenii să
cunoască aceste lucruri? Sunt, cum s-ar spune, culorile noastre de lucru, de uz pur profesional...
«Cunoașterea» este neutră prin ea însăși... Problema e cine o posedă”.
Cu alte cuvinte, „cunoașterea” (adică, după Tarasov, capacitatea de a influenta magic lumea
înconjurătoare), are una și aceeași sursă atât în magia neagră, cât și în cea albă. Dar în ce sens (în bine sau
rău) își va aplica vrăjitorul forta pe care o posedă, nu depinde decât de dorinta lui. Or, e lucru știut că nu
se poate pricinui rău cu Duhul Sfânt. Un om fără prihană, înzestrat cu putere dumnezeiască, pur și simplu
nu poate face nici un rău. Căci el nu împlinește decât vointa lui Dumnezeu, care de la origine a fost
îndreptată către mântuirea omenirii.
Iată însă că „unele forte cosmice”, adică demonii, îl ajută cu plăcere pe omul care li s-a vândut. Iată
ce citim în Nomocanon (cod de legi și hotărâri ale SfinTilor Apostoli și Sinoadelor Ecumenice): „Magii -
acei care îi cheamă și pe demonii binefăcători, ca să facă și spre bine unele lucruri, totuna cu totii sunt
niște ucigași spurcati și înșelători după bunul lor plac”.
Tarasov nu este unic în opinia sa. Alt vrăjitor, un oarecare I., într-o discutie privată cu o cunoștintă
de-a mea, ajungând să facă destăinuiri, a spus: „Aptitudinile senzitive nu sunt decât prima treaptă pe calea
ce duce spre magia neagră”.
Bioenergoterapeutul Kașpirovski, apărând la televiziune în data de 24 noiembrie 1989, după miezul
noptii, a citat propriu-zis extrase din cartea de magie neagră, referindu-se la ea ca la o sursă pe deplin
acceptabilă și pozitivă. Caracterul demonic al actiunilor lui Kașpirovski se manifestă chiar în timpul
ședintelor sale, lucru pe care îl demonstrează, de exemplu, datele doctorului în psihologie V. Lebedev.
Vom cita doar unele din ele: „Am examinat 2015 elevi de școală, 93 % din ei sunt antrenati în ședintele

40
lui Kașpirovski. În timpul ședintelor se remarcă ticuri obsedante, reactii isterice, fenomene de halucinatie
și alte tulburări psihice” - dovadă evidentă că sunt stăpâniti de duhul necurat. Mișcări involuntare, tipete și
emotii, istericale independente de vointa omului - toate acestea reprezintă semne vădite de demonizare.
42% cad în somn hipnotic. După ședinte, la un număr de 7% s-au constatat diferite forme de dezadaptare
psihică. S-a conturat clar tendinta creșterii sugestibilitătii și reactiei isterice. La elevii școlii medii nr. 49
din Tașkent s-a dezvoltat, în timpul ședintelor, o reactie isterică în grup, care a durat timp de două
săptămâni și a dezorganizat activitatea școlii. În urma ședintelor televizate, unii copii se prăbușeau în stare
de catalepsie doar văzând imaginea lui Kașpirovski. Ceea ce înseamnă că li s-a distrus mecanismul de
protectie psihologică și ei au devenit mai sugestibili, ușor influentabili de comportamentul criminal al
adultilor și adolescentilor. Mai mult decât atât, după ședinte a fost nevoie ca multi copii să fie spitalizati
cu diferite tulburări neuro-psihice”. V. Lebedev a cercetat 6228 de scrisori ale unor persoane care au
vizionat ședintele unui senzitiv practicant al magiei negre, rezultatele fiind că „63% au sesizat o agravare
acută a bolilor. Investigatiile ulterioare au arătat că la 13-14 din 15 bolnavi, aparent însănătoșiti după
ședinte, afectiunile li s-au agravat. În afară de aceasta, la un număr de bolnavi agravările au apărut imediat
după ședinte. Vorbind despre calitătile morale ale acestui senzitiv, e suficient să cităm telegrama Lesei
Iurșova trimisă Procurorului general al U.R.S.S.: „Kașpirovski, în scopuri de reclamă, m-a antrenat într-o
operatie chirurgicală fără anestezie, difuzată la televiziune fără știrea mea. În timpul operatiei am suportat
o durere atroce, fapt care ulterior mi-a înrăutătit și mai mult starea sănătătii. Kașpirovski difuzează un
film de reclamă, montat în variantă convenabilă lui, prezentându-mă dezgolită; în presă mi-a lezat
demnitatea... Pe motivul că acum mă aflu la spital și de 18 luni nu mai am mijloace de existentă, rog să
mă ajutati să fac formele de trimitere în judecată a lui Kașpirovski”.
Așadar, unii senzitivi, profitând de dorinta oamenilor de a se însănătoși cu orice pret, adesea îi aduc
la o stare și mai gravă, conducându-i la demonizare și la pierderea sufletelor.
Dar există, ati putea reproșa dvs., și magi-senzitivi albi, care și la biserică merg, și pe oameni îi tratează, chipurile, cu puterea lui Dumnezeu. Se vede însă că puterea nu e de la Dumnezeu. Adesea, fără să bănuiască, ei se află în stăpânirea fortelor demonice care, dându-le aparenta succesului, dezlăntuie în ei o tot mai mare înfumurare și orgolii, nimicindu-le sufletele, făcându-i unelte docile în mâinile lor.
Reply With Quote