View Single Post
Vechi 19.04.2012, 11:27:45
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mbarboi Vezi mesajul
Sa aveti grija !
Ca puteti sa distrugeti vietile unori tineri cu cuvintele voastre
de evlavie-inselata ...
si sa le faceti viata amara !
Cineva spunea odata: in mintea stramba si lucrul drept se stramba.
Daca aceste carti ale parintele ajung sa distruga vietile unor tineri, concluzia mea e una singura. Tinerii aceia nu prea vor a se desprinde de pacat, si orice afirmatie care ar indemna la parasirea pacatului zgarie si "le face viata amara!"
E ca lumina in ochii celui bolnav...deranjeaza.Acum ce sa facem , sa determinam producerea de eclipse de soare ca sa nu deranjam ochii bolnavi?
Cunosc atatea familii de tineri care au pus in practica invataturile cuprinse acolo si traiesc asa frumos, autentic crestineste.Isi cresc copii in frica de Dumnezeu, participand in mod activ la viata Bisericii.Iar roadele faptelor lor tainice se reflecta in chipurile lor curate, luminate.

Sa nu incercam sa il strambam pe Hristos dupa noi, ci sa incercam sa ne ridicam la masura la care El ne cheama dupa exemplu personal, precum si al sfintilor, printre care si parintele Arsenie.

Asa, ca la incheiere, si Hristos a fost acuzat de blasfemie, de incalcare a legii si de cate alte lucruri nascocite de minti strambe. Si culmea acuze inventate de oameni cu legea divina in mana......