Mi-a placut postare unui user pe alt forum si o reproduc:
crestinul ortodox says:

04/27/2012 la 7:50 AM		
  		Profetii   Parintele  Arsenie  Boca  acest  Sfant  si  Martir   al  Romaniei  care nu s-au  implinit  inca !!!!
“Odata mi-a  zis ca , intr-o noapte ,catre ziua  ne  vor ocupa trei tari Ungaria ,Bulgaria si  Rusia .
Atunci  eu  am  zis :”ungurii  or  sa  ne   ocupe  pe  noi  ? ” ,iar    el  mi-a  spus : ” Si pe   cei  ce  ne  vor  ocupa  va veni  ploaia  de   foc “(Chis  Aurelia , com  Boiu ,jud  Mures )
Scultz  ne  spune “Scenariul   destramarii  U.E. chiar ar  fi  posibil   intrucat  sunt  state  mai puternice  care …vz  …detalii  realitatea  tv  ”
   ….
Parintele facuse atunci altarul  in  padure si  intr-o  predica spusese :
 ” Ma , intoarceti-va la  Dumnezeu caci  calul  rosu bate  la  portile   Rasaritului .Dar  sa nu  va intristati ca  de  acolo   vine  Mantuirea .  Prigoana  vine  de  la  Apus “.
Adica  , prigoana  vine  din Apus ,astazi chiar  in  zilele  noastre . (Penciu  Georgeta , Fagaras )
“Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea  , dar va veni steaua cu sase colturi , anarhia, si va fi vai si amar de  lume“
“Zdreanta  rosie ,secera si  ciocanul ,steaua cu  cinci colturi  va   disparea ,dar  va  veni steaua cu  sase  colturi ,anarhia ,   si  va  fi   vai  si  amar de  lume ” 
 am  sa pun  doua  mari  intrebari la  toti  care   citesc  acest  blogg ,  cei  ce au  Crezul  Sfant ,
Crezul  Credintei  ortodoxe  si  crezul  de  a fi  roman  adevarat
 -Se va  destrama  intr-adevar (S)U.E ?
 -este posibil sa  traim  aceste  profetii  ale  Sfantului Parinte  Arsenie  Boca  ,astazi  ???