![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-a placut postare unui user pe alt forum si o reproduc:
crestinul ortodox says: 04/27/2012 la 7:50 AM Profetii Parintele Arsenie Boca acest Sfant si Martir al Romaniei care nu s-au implinit inca !!!! “Odata mi-a zis ca , intr-o noapte ,catre ziua ne vor ocupa trei tari Ungaria ,Bulgaria si Rusia . Atunci eu am zis :”ungurii or sa ne ocupe pe noi ? ” ,iar el mi-a spus : ” Si pe cei ce ne vor ocupa va veni ploaia de foc “(Chis Aurelia , com Boiu ,jud Mures ) Scultz ne spune “Scenariul destramarii U.E. chiar ar fi posibil intrucat sunt state mai puternice care …vz …detalii realitatea tv ” …. Parintele facuse atunci altarul in padure si intr-o predica spusese : ” Ma , intoarceti-va la Dumnezeu caci calul rosu bate la portile Rasaritului .Dar sa nu va intristati ca de acolo vine Mantuirea . Prigoana vine de la Apus “. Adica , prigoana vine din Apus ,astazi chiar in zilele noastre . (Penciu Georgeta , Fagaras ) “Zdreanta rosie, secera si ciocanul, steaua cu cinci colturi va disparea , dar va veni steaua cu sase colturi , anarhia, si va fi vai si amar de lume“ “Zdreanta rosie ,secera si ciocanul ,steaua cu cinci colturi va disparea ,dar va veni steaua cu sase colturi ,anarhia , si va fi vai si amar de lume ” am sa pun doua mari intrebari la toti care citesc acest blogg , cei ce au Crezul Sfant , Crezul Credintei ortodoxe si crezul de a fi roman adevarat -Se va destrama intr-adevar (S)U.E ? -este posibil sa traim aceste profetii ale Sfantului Parinte Arsenie Boca ,astazi ??? |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
CIA a colaborat in 1960 cu Mafia din SUA spre a asasina pe Fidel Castro | mihailt | Generalitati | 13 | 08.01.2013 12:56:35 |
Ploaia rosie din Kerala, India | Florin-Ionut | Teologie si Stiinta | 2 | 28.06.2011 14:58:18 |
De ce Sfintii Evanghelisti nu au cruce rosie? | Marius22 | Reguli in Biserica | 0 | 15.11.2010 17:05:16 |
Trebuie sa terminam cu mafia din cimitire | ionut_marcel | Stiri, actualitati, anunturi | 1 | 20.10.2006 18:15:57 |
|