Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Am cunoscut personal o fetita muscata de caini de fata, cainele i-a muscat o bucata de fata si acum mai are urme, daca copilului d-voastra i s-ar intampla asa ceva nu stiu cum ati proceda. Vorbiti ca sa va aflati in treaba!
|
Ati citit macar ce am scris? Nu? Vad ca nu.
Ura, ura, ura, multa URA si atat, altceva nu va intereseaza, ceva imi face rau, nu conteaza de ce si cum, ce circumstante, trebuie OMORAT, ca asa vrea ura mea, ca nu sunt consecinte legale si/sau sociale. Daca nu sunt consecinte, constiinta mea o liberez sa faca ravagii. Ma intreb, daca nu ar fi consecinte (scrise clar de lege si Biblie, si societate) ati vorbi la fel si despre oameni? E semn ca nu iubirea va indeamna sa faceti unele chestii bune (pt oameni) ci normele sociale/legale/morale.
Am avut nevoie se spitalizare de 2 ori pt atacuri de maidanezi, vorbesc in cunostinta de cauza din punctul asta de vedere. Si mai vorbesc si in cunostinta de comportament canin.
Dar voi, cand vedeti ca cineva ia apararea cainilor, nu va mai obositi sa cititi bine. Sunteti hipnotizati de egoism si rautate :"CAINII SUNT RAI, CAINII TREBUIESC EXTERMINATI DE PE STRAZI, INDIFERENT CUM, SUNT DOAR ANIMALE"... hm... suna cumva a lozinca nazista?... sa stii ca fenomenul asta se intampla si atunci- daca un lucru rau este facut legal, nu mai e rau, ci demn de lauda.
De ce oare mila voastra nu se indrepta decat spre actiuni laudate de toata "lumea buna"?...
cei care nu va pot multumi si lauda nu au privilegiul milei voastre, nu?...
Stii ce, mai mult o apreciez pe una ca Alina Plugaru ca a avut inima sa vina sa dea la lopata de dezgroparea unor caini ingropati sub zapada... strambati din nas cat vreti, cu tamaia arzand in fatza, cand cainii se mananca unul pe altul in "adaposturi" de foame... sa nu va pese. E mai comod. De ce sa te ingrijorezi pt ceva daca nu ti se ofera nici o recompensa, nici spirituala, nici baneasca, nici recunostinta cuiva, ci dimpotriva, multi or sa te considere putin dus?...
Nu mai citesc aici, e... are dreptate Yasmina... cine are ochi de vazut, vede ce se intampla, cine nu... nu. N-au rost discutiile... se ofenseaza lumea buna inconjurata de miresme de tamaie, ce sa cautam sa ne bagam in seama noi astia cu par de caine prin masina, sau care ranim mizeria prin adaposturi, ducem animalele la veterinar pt tratamente... nu suntem noi in masura sa vorbim cu ei, noi, niste defecti cu mintea...
P.S.- nu incepeti cu "predica" obosita ca iubim animalele mai mult decat oamenii, ca nu stiti ce facem fiecare...