Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Pai puteti sa spuneti ca vreti, daca nu va pasa de acei copii muscati de caini, si pledati in favoarea cainilor care musca e clar ca ii iubiti mai mult. cand vedeti ca unii oameni sufera din cauza animalelor si totusi nu pledati pentru eutanasierea cainilor agresivi, discutia nu isi mai are rostul...
|
Doamna draga,ne pasa si de copiii muscati de caini la fel de mult cat ne pasa si de copiii violati si taiati in bucati,de femei abuzate,tinere care nu au mai ajuns acasa,batrani torturati in propriul pat si cate altele.
Aveam doar vreo 10 ani cand o prietena de familie,profesoara,a fost talharita,batjocorita si torturata atat de tare,incat fata i-a fost intoarsa la spate(i-au rupt gatul).Eu si bunica mea care o cunoasteam si o vizitam,am fost mult timp socate!
Eu insami am fost victima unei tentative de viol din care am scapat numai printr-o minune,gratie dragului si iubitului Sf.Ioan Botezatorul a carui zi se celebra atunci...
Sincer,de caini stiu sa ma apar...mai greu este cu oamenii!
Dumnezeu sa ne pazeasca si ne ocroteasca de rele!
De caini trebuie sa te feresti doar pe strada,pe cand de indivizi dezaxati trebuie sa te feresti chiar si in casa.
Ultima drama in America:disparitia unei fetite,frumoasa ca o papusa, trasa tocmai din propriul pat,noaptea!
Cata durere pe acei parinti,aveau un medic cu ei care-i supraveghea cat timp au aparut la televiziune,mama fetitei lesina intr-una!
Desigur nu este singurul caz,dar evit pe cat pot sa urmaresc stirile,deoarece sunt monstruoase!!!!
Nu doresc sa spun ca urasc oamenii in favoarea animalelor,ci doar ca idea de pericol vine in perspectiva mea,din partea oamenilor.