![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Chiar si mergand la un parc de apa infestat de copii cu paraziti,m-am imbolnavit,am avut probleme intestinale,paraziti. Pe principiul asta nu trebuie sa ceri sacrificarea copiiilor,oamenilor sau interzicerea lor in anumite locatii. Exagerarile tale sunt de fapt doar artistice,le-ai scris ca sa dea bine pe hartie fara sa aiba vreun suport logic!! Propune ce vrei,dar incepe mai intai la tine la bloc!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum ceva timp ma aflam la un hotel in vacanta, si plimbandu-ma prin gradina lor am vazut un soarece foarte frumos care tragea sa moara,fiind otravit.Si acum imi aduc aminte prin ce chinuri trecea! Moartea este blanda numai pt Sfinti,in rest este un fenomen destul de traumatizant. Eu locuiesc la curte, si am avut o familie de soareci care si-au facut cuib in masina si apoi intr-un colt. Nu i-am omorat doar i-am fugarit afara din garaj, nu s-au mai intors.
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu mai mintiti ca nu exista solutii, solutia este eutanasia, intre eutanasia cainelui facuta cu cruzime, si un atac asupra unui copil facut de un caine eu as prefera prima varianta! Eu nu cred ca mass media inventeaza atunci cand oamenii sunt omorati sau raniti de caini, si moartea acelui copil, omorat de un caine la tara, a fost tot inventata? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Acum ceva timp ma aflam la un hotel in vacanta, si plimbandu-ma prin gradina lor am vazut un soarece foarte frumos care tragea sa moara,fiind otravit.Si acum imi aduc aminte prin ce chinuri trecea! Moartea este blanda numai pt Sfinti,in rest este un fenomen destul de traumatizant. Eu locuiesc la curte, si am avut o familie de soareci care si-au facut cuib in masina si apoi intr-un colt. Nu i-am omorat doar i-am fugarit afara din garaj, nu s-au mai intors.
|
|||
|
|||
![]()
Si moartea oamenilor omorati de haitele de caini este un fenomen traumatizant atat pentru ei cat si pentru cei din jur!
Am ajuns sa traim ca in padure langa lupi, numai ca acum sunt caini! |
|
|||
|
|||
![]()
Eu daca asa fi in locul parintilor copiilor nenorociti de caini cred ca pur si simplu i-as calca in picioare.
Cainii agresivi trebuie luati de pe strazi sau omorati. In tarile civilizate cainii de pe strazi sunt adunati undeva , tinuti cam o luna dupa care daca nimeni nu-i adopta sunt eutanasiati. Banii contribuabililor sunt respectati. |
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Yasmina;442614]Uite sa stii ca e dureros sa vezi cum se chinuie o fiinta.
Acum ceva timp ma aflam la un hotel in vacanta, si plimbandu-ma prin gradina lor am vazut un soarece foarte frumos care tragea sa moara,fiind otravit.Si acum imi aduc aminte prin ce chinuri trecea! Moartea este blanda numai pt Sfinti,in rest este un fenomen destul de traumatizant. [quote] Intamplare norocoasa. Ca daca ai fi vazut ditamai soboloanul in stare sa muste si o pisica nu cred ca ti s-ar fi parut asa frumos. Si daca tragea sa moara dupa ce ti-a umplut toata casa de fecale si miros de urina si ti-a ros tot ce se putea roade, inclusiv instalatii sanatire si electrocasnice, cred ca incercai alte senzatii cand vedeai ca isi da duhul. Citat:
Dar apropo, esti vegetariana cumva? Nu maninci animale ucise in abator? Apropo, acolo cum crezi ca e procedeul? Le fugaresc pana isi dau duhul sau mor de batranete? Last edited by AlinB; 02.05.2012 at 22:10:31. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Curtea constitutionala a respins legea cainilor vagabonzi !!! | guardian knight | Generalitati | 192 | 01.08.2013 17:08:53 |
Legea sanatatii - eutanasierea saracilor | florin.oltean75 | Generalitati | 121 | 16.01.2012 11:43:36 |
|