View Single Post
Vechi 03.05.2012, 23:29:57
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de vali_validavid Vezi mesajul
Acum am citit cele doua comentarii...imi pare rau ca oamenii judeca imediat ceea ce vad..sau aud..Ar trebui sa reactionez si eu intr-un fel,sa ma apar..dar nu o voi face pt ca D-zeu stie intentia mea si ce gandesc eu.Vreau sa rog administratorul acestui forum..sa imi stearga postarea daca crede ca am facut ceva josnic care sa pateze ortodoxia si principiile acestui forum.Iertare!
Vali, te rog sa faci un mic exercitiu de empatie si sa presupui ca te afli in locul meu si sesizezi ca doi barbati care isi marturisesc public o anumita inclinatie spre relatiile homosexuale isi dau invitatie pe privat. Asadar, Vali, nu te intrebi de ce trebuie sa afiseze public aceasta intentie? De ce nu isi scriu direct pe privat daca vor asta? De ce ne spun si noua?
Multe alte intrebari pot fi puse, asadar nu ne grabim cu un raspuns sau cu o interpretare, precum presupuneai.

In concluzie, daca tu astepti sa fii inteles si acceptat de barbatii heterosexuali (si in general de opinia publica / apropos, manifestatiile si parada gay din Bucuresti si de aiurea au fost destul de bine acceptate de multe institutii, mai putin de Biserica, ceea ce mi se pare firesc), asa cum sunt eu, te rog sa intelegi si sa accepti si tu pozitia unui barbat heterosexual. Altminteri trecem la capitolul discriminare inversa si balciul poate incepe.

Nu va fi cazul, deoarece mie mi se pare nepotrivit sa ma aflu pe acest topic. Am intervenit doar atat cat sa imi exprim dezacordul pentru modul in care se discuta pe acest topic.
Bun, mi-am exprimat dezacordul. Acum treaba mea se incheie aici.

Va urez sa luati aminte la sugestiile oferite de forumistii care v-au sprijinit si sa va indreptati viata pe fagasuri bineplacute lui Dumnezeu. Domnul sa va ocroteasca si sa va lumineze cu harul Sau!
Reply With Quote