![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multe alte intrebari pot fi puse, asadar nu ne grabim cu un raspuns sau cu o interpretare, precum presupuneai. In concluzie, daca tu astepti sa fii inteles si acceptat de barbatii heterosexuali (si in general de opinia publica / apropos, manifestatiile si parada gay din Bucuresti si de aiurea au fost destul de bine acceptate de multe institutii, mai putin de Biserica, ceea ce mi se pare firesc), asa cum sunt eu, te rog sa intelegi si sa accepti si tu pozitia unui barbat heterosexual. Altminteri trecem la capitolul discriminare inversa si balciul poate incepe. Nu va fi cazul, deoarece mie mi se pare nepotrivit sa ma aflu pe acest topic. Am intervenit doar atat cat sa imi exprim dezacordul pentru modul in care se discuta pe acest topic. Bun, mi-am exprimat dezacordul. Acum treaba mea se incheie aici. Va urez sa luati aminte la sugestiile oferite de forumistii care v-au sprijinit si sa va indreptati viata pe fagasuri bineplacute lui Dumnezeu. Domnul sa va ocroteasca si sa va lumineze cu harul Sau! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu m-am mai referit si la un mesaj pe care mi l-ai adresat mie, nici nu am inteles la ce te refereai, daca era e bine sau de rau: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...6&postcount=71 Last edited by catalin2; 04.05.2012 at 11:37:27. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Egoismul meu cel mare m-a orbit si nu am vazut ca va fac rau. Prin intrebarile mele v-am ispitit la multe lucruri rele si pentru asta imi cer iertare. Numai bine, si inca o data, iertare... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exista un site in romaneste, nu stiu daca a fost dat pana acum pe topic, acolo gasesti tot ce te intereseaza, chiar si cazuri de revenire la normal, dovada ca nu este ceva ce te nasti si asa ramai toata viata. Cred ca e foarte instructiv pentru cine e interesat de astfel de probleme: http://www.homosexualitate.ro/marturii.html P.S. Acum am vazut ca a dat site-ul si Alin, eu am dat direct la marturii ale celor ce au devenit heterosexuali. Last edited by catalin2; 04.05.2012 at 11:20:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asadar, daca ai intrebat si ai cerut ajutor, iata: mergi omule la terapie, sunt cabinete psi si oi gasi tu pe cineva care sa te ajute sa te dezvolti mai departe, firesc si sanatos. Fa asta, frate, e doar spre binele tau! Apoi tine-te de Biserica. Ce atata vorba pe forum, nu face doi bani daca nu mergi la Biserica. Noi ce sa facem? Putem noi forumistii sa inlocuim Sfintele Taine? Si iti poate da careva dintre noi petrecerea sufletului omenesc in timpul slujbelor, al cantarilor si rugaciunilor, al tuturor minunilor din Biserica (ma refer la viata in ansamblu ca crestin, nu doar la ce se petrece in Casa Domnului)? Vrei ajutor? Il ai la indemana. ma rog Domnului Iisus Hristos sa il si primesti cu inima si mintea deschise. Last edited by ioan cezar; 04.05.2012 at 13:58:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce inseamna? | VladCat | Spiritualitatea ortodoxa | 42 | 17.12.2011 00:11:19 |
Ce inseamna? | florin.oltean75 | Generalitati | 8 | 24.07.2011 10:59:13 |
Ce inseamna.... | Noesisaa | Generalitati | 6 | 31.03.2011 13:10:17 |
Stiinta nu inseamna tehnologie asa cum religia nu inseamna credinta | I.Calin | Generalitati | 2 | 17.01.2011 20:21:42 |
|