View Single Post
Vechi 04.05.2012, 12:31:03
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de TunsDiana Vezi mesajul
Nu cititi atent, nu eu am numit-o prostime ci domnul gardian, eu le-am spus saraci, il citam pe acel domn. Nu am spus ca e diabolic din motivele pe care le-ati scris, ci pentru altceva.

Nu e vorba de a i se da cuiva ca o pomana, ci e vorba de a ne primi drepturile care ni se cuvin ca salariati si pensionari, ca doar nu asteptam pomana, nu lucram pe gratis, asta este discursul tipic pedelist, populatia pt ei este pomanagie! Bine ca se lafaie ei in bogatii si prostii saraci nici drepturile lor sa nu le primeasca. Si ce ma intereseaza pe mine ca Tariceanu a dat si ala a luat, eu vreau dreptul meu, cu ce suntem noi de vina sa fim pedepsiti!?
Ati cotizat intr-un sistem de pensii construit pe ideea ca salariatii de azi platesc pensiile pentru pensionarii de azi, iar pensiile salariatilor de azi vor fi platite de salariatii de maine. Intr-un astfel de sistem nu vi se "cuvin" sume exacte, ci doar ce poate statul sa plateasca dupa ce strange de la salariatii de azi care lucreaza cu forme legale.

Eu, cand ma voi pensiona, voi primi un anumit procent din pensie de la stat, dupa acelasi sistem ca si pensionarii de azi. Restul vor fi cu adevarat bani care sa mi se cuvina, pentru ca vor fi fost depusi de mine intr-un cont gestionat de un administrator privat.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote