Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron
Impozitul diferentiat este o masura de stanga, asa cum o cota unica de impozitare e o masura de dreapta. Nici una, nici alta nu sunt "masuri diabolice", ci moduri diferite de a gestiona problema.
Pe de alta parte, discursul dumneavoastra se incadreaza strict la "sa ni se dea", era frumos daca ati fi reusit sa-l nuantati un pic. Ce-a luat Basescu (din pensii, cel putin) era ce-a dat Tariceanu in 2007-2008, la presiunile PSD. Era normal ca o astfel de masura sa loveasca naucitor inapoi, ca un bumerang, mai ales in 2008, cand incepuse deja criza. Insa ce-i pasa "prostimii", asa cum o denumiti dumneavoastra? Cand traiesti in zodia lui "sa ni se dea", nu mai are importanta ce si cum s-a dat in trecut, conteaza doar cand se taie.
|
Nu cititi atent, nu eu am numit-o prostime ci domnul gardian, eu le-am spus saraci, il citam pe acel domn. Nu am spus ca e diabolic din motivele pe care le-ati scris, ci pentru altceva.
Nu e vorba de a i se da cuiva ca o pomana, ci e vorba de a ne primi drepturile care ni se cuvin ca salariati si pensionari, ca doar nu asteptam pomana, nu lucram pe gratis, asta este discursul tipic pedelist, populatia pt ei este pomanagie! Bine ca se lafaie ei in bogatii si prostii saraci nici drepturile lor sa nu le primeasca. Si ce ma intereseaza pe mine ca Tariceanu a dat si ala a luat, eu vreau dreptul meu, cu ce suntem noi de vina sa fim pedepsiti!?