View Single Post
Vechi 06.05.2012, 21:27:49
Ekaterina's Avatar
Ekaterina Ekaterina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.03.2012
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Si dupa ce ca nu ai timp de tine, se mai gasesc si altii sa te critice (cum arati, ca nu ai mai citit o carte de un secol -doar noaptea este posibil-, ca nu ai pus muraturi, ca nu scrie copilul destul de frumos.. ). Ba poate mai ai si un sot nemultumit ca nu mai esti cuceritoare (eu, cel putin am problema asta: mi se reproseaza ca nu am parul aranjat -nu cumva sa-l prind in coda ca e nenorocire!-, ca nu-mi intind parul cu placa si face zulufi, ca am pielea uscata si neglijez sa-mi pun crema pe corp (cine are timp de asta?) etc.. Extraordinar de frustrant.
Din pacate sotii care vad asa lucrurile uita sa mai fie recunoscatori sotiilor, care din dragoste pentru ei, au purtat 9 luni in pantece un copilas, copilul lor, au trecut prin nastere, lauzie si alte suferinte. Toate aceste etape sunt grele, femeia trece prin multe schimbari care o afecteaza si are nevoi la randul ei de sustinerea sotului. In aceasta perioada sotia este depasita de situatie si sotul trebuie sa o inteleaga. Nu sustin ca sotul trebuie neglijat si neluat in seama, dar el trebuie sa o accepte si mai nearanjata, stiind bine motivul pentru care ea nu mai reuseste sa faca acest lucru.
Reply With Quote