Citat:
În prealabil postat de anna21
Si dupa ce ca nu ai timp de tine, se mai gasesc si altii sa te critice (cum arati, ca nu ai mai citit o carte de un secol -doar noaptea este posibil-, ca nu ai pus muraturi, ca nu scrie copilul destul de frumos.. ). Ba poate mai ai si un sot nemultumit ca nu mai esti cuceritoare (eu, cel putin am problema asta: mi se reproseaza ca nu am parul aranjat -nu cumva sa-l prind in coda ca e nenorocire!-, ca nu-mi intind parul cu placa si face zulufi, ca am pielea uscata si neglijez sa-mi pun crema pe corp (cine are timp de asta?) etc.. Extraordinar de frustrant.
|
Din pacate sotii care vad asa lucrurile uita sa mai fie recunoscatori sotiilor, care din dragoste pentru ei, au purtat 9 luni in pantece un copilas, copilul lor, au trecut prin nastere, lauzie si alte suferinte. Toate aceste etape sunt grele, femeia trece prin multe schimbari care o afecteaza si are nevoi la randul ei de sustinerea sotului. In aceasta perioada sotia este depasita de situatie si sotul trebuie sa o inteleaga. Nu sustin ca sotul trebuie neglijat si neluat in seama, dar el trebuie sa o accepte si mai nearanjata, stiind bine motivul pentru care ea nu mai reuseste sa faca acest lucru.