View Single Post
Vechi 09.05.2012, 07:41:21
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Harul e de mai multe feluri, daca ai citit Scriptura :)
Mda, cu toate acestea nu am citit să existe un "har al ignoranței"

Citat:
Hehe..nu toate aspectele sunt la fel de evidente.
Cum să nu? Ce vrei mai evident decât "să nu..." Forma aceasta negativă e atât de evidentă încât aproape că nu mai trebuie să-ți pui întrebări, trebuie doar să respecți porunca. Cât privește partea pozitivă ("Adu-ți aminte de ziua sâmbetei") e într-adevăr mai greu... îți solicită mușchiul cognitiv până la epuizare: trebuie să numeri până la 7!

Citat:
Vorbim de sabath si alte obiceiuri dragi adventistilor de dragul de a fi mai altfel si supra-virtuosi fata de restul crestinilor.
Vorbim de un "obicei" drag tuturor sfinților (dar absolut tuturor!) din VT și NT. Luca 4,16; Fapte 17,2; Apoc.14,12.

Citat:
Te referi cumva la argumentul adventist "Iesirea 20:8" care ar trebui sa salveze prestanta de profet a lui Ellen White versus ignoranta ei in cele ale Scripturii "completata" de ea cu fantezii, ignorand Iesirea 16:23 la care se refera in cel mai fericit caz si in nici un caz anterior iesirii din Egipt cum sustine cucoana si restul turmei adventiste care arata ca tocmai , gandirea drapta si impartiala in cele ale Scripturii nu e posibila si e nevoie de sprijinul "duhovnicesc" al pseudo-profetesei?
Mă refer la ce am scris: Ieșirea 20,8. Acela e textul poruncii scris de Însuși degetul lui Dumnezeu (Deut.9,10), restul sunt comentarii referitoare la acea poruncă.