Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.05.2012, 08:41:21
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Harul e de mai multe feluri, daca ai citit Scriptura :)
Mda, cu toate acestea nu am citit să existe un "har al ignoranței"

Citat:
Hehe..nu toate aspectele sunt la fel de evidente.
Cum să nu? Ce vrei mai evident decât "să nu..." Forma aceasta negativă e atât de evidentă încât aproape că nu mai trebuie să-ți pui întrebări, trebuie doar să respecți porunca. Cât privește partea pozitivă ("Adu-ți aminte de ziua sâmbetei") e într-adevăr mai greu... îți solicită mușchiul cognitiv până la epuizare: trebuie să numeri până la 7!

Citat:
Vorbim de sabath si alte obiceiuri dragi adventistilor de dragul de a fi mai altfel si supra-virtuosi fata de restul crestinilor.
Vorbim de un "obicei" drag tuturor sfinților (dar absolut tuturor!) din VT și NT. Luca 4,16; Fapte 17,2; Apoc.14,12.

Citat:
Te referi cumva la argumentul adventist "Iesirea 20:8" care ar trebui sa salveze prestanta de profet a lui Ellen White versus ignoranta ei in cele ale Scripturii "completata" de ea cu fantezii, ignorand Iesirea 16:23 la care se refera in cel mai fericit caz si in nici un caz anterior iesirii din Egipt cum sustine cucoana si restul turmei adventiste care arata ca tocmai , gandirea drapta si impartiala in cele ale Scripturii nu e posibila si e nevoie de sprijinul "duhovnicesc" al pseudo-profetesei?
Mă refer la ce am scris: Ieșirea 20,8. Acela e textul poruncii scris de Însuși degetul lui Dumnezeu (Deut.9,10), restul sunt comentarii referitoare la acea poruncă.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? iRoDiOn Spiritualitatea ortodoxa 25 10.08.2012 18:35:13
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? mihailt Generalitati 45 12.11.2010 19:46:27
Pentru mine astazi s-a nascut o stea! nede_mar Stiri, actualitati, anunturi 28 19.03.2009 17:15:31