Subiect: botez
View Single Post
Vechi 09.05.2012, 18:00:53
Demetrius Demetrius is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.04.2012
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mirela0110 Vezi mesajul
unde ma contrazic??
...
deci, ca sa fiu clara, consider ca oricare ar fi pacatele nasilor, ca traiesc in desfrau sau nu, ca sunt curati sau nu cu o zi inainte si in ziua botezului, sau cu nu stiu cat timp in urma sa zicem ca nasa ar fi facut vreun avort, sau sotul cine stie ce o mai fi facut, nu vad de ce aceste pacate ale nasilor s-ar rasfrange asupra copilului. sunt pacate, Dumnezeu le va judeca, fiecare om isi va avea soarta meritata iar copilul sa fie sanatos, fiecare cu viata lui sau cu pacatele lui. ...
Sănătatea copilului(și tot destinul lui) e influențată de ”fiecare cu viața lui și cu păcatele lui”. Toți copiii vor dobândi calități și metehne de la cei apropiați și de la cei între care crește(neamuri, vecini, grădiniță, anturaj...)

Deduc din mesajul tău din care am citat mai sus(nu le-am citit pe toate câte le-ai scris) că nu poți înțelege că gândurile, vorbele și faptele oamenilor au o anumită valoare spirituală în fața lui Dumnezeu și care trebuie să se armonizeze cu Voia Lui pentru a primi binecuvântarea Iubirii Lui; astfel stau lucrurile în Împărăția lui Dumnezeu.

Acum și aici suntem în Împărăția lui Dumnezeu și fără să bănuim ne supunem Legilor Împărăției Lui prin toate ideile, gândurile, vorbele și faptele noastre, care, dacă sunt rele(dacă intră în contradicție cu Voia Lui) ne vor face viața grea și rea pentru că autorii, tocmai prin acestea, nu se păzesc să fie mereu sub protecția binecuvântarii divine.

Am citit că o țărancă s-a dus la o văzătoare(cu duhul) să o întrebe de ce fiica sa suferea la pat de mai multe săptămâni, iar văzătoarea a ”văzut” și i-a spus că dacă laptele (de vacă) pe care-l vinde nu-l va mai ”îndoi”(măslui) cu apă, fata ei se va însănătoși: a treia zi fata s-a sculat din pat.
Faptele tuturor celor din jur se răsfrâng asupra copilului cum nici nu bănuim. De aceea e bine ca mama(la fel și nașa) să nu fie niciodatî supărată, să vorbească frumos cu copilul chiar înainte de a-l concepe, sau din faza intrauterină: orice gând și vorbă au putere, darămite faptele.
Dacă o viitoare mamă și-ar căuta nașă înainte de a naște, ar dovedi cât este de preocupată de binecuvântarea copilului în Cristos.
Dumnezeu binecuvântează numai pe cei care I se închină; ceilalți își irosesc ”creditul” până la soroc și totuși, cu toate astea, oricine se poate îndrepta.
Reply With Quote