Citat:
În prealabil postat de Doriana
Noi ne-am obisnuit sa numim cultele biserici, de aceea facem confuzii. In realitate insa cultul e una si biserica alta.
Biserica adevarata este formata din oameni din diferite culte crestine, care au credinta in Hristos pentru mantuirea sufletelor lor si isi demonstreaza credinta prin roadele pe care le aduc, in special fapte. A vorbi in limbi nu este obligatoriu; poti face parte din Biserica si daca nu vorbesti in limbi, asa cum poti face parte din Biserica si daca nu te inchini la icoane. De asemenea, poti face parte din BO si sa nu ai nicio legatura cu Biserica, caci viata ta nu o demonstreaza. Si poti face parte din BC sau BP si sa mergi pe topogan spre iad. Cultul nu te mantuieste, ci raportarea ta la Hristos. Deci darurile se dau numai in Biserica, dar nu sunt obligatorii in Biserica.
|
Vezi, Doriana, "darul" acesta pe care voi il considerati al Sfantului Duh nu este o manifestare ce poate fi acceptata fara a fi trecuta prin filtrul ADEVARULUI, sau mai bine spus al invataturii adevarate despre Mantuitorul Hristos, despre Biserica, despre mantuire, despre.., despre..
Mantuitorul Hristos ne vorbeste despre inchinarea in Duh si..
in adevar.
O inchinare fara alta nu se poate.
Dealtfel, toate manifestarile vazute ale Duhului trebuie foarte bine gandite si analizate - asa ne invata pe noi Sf.Parinti ai
Bisericii. Unii dintre ei spun chiar ca trebuie respinse in prima instanta, pentru ca fiind manifestari suprasensibile, supranaturale,
OMUL, PACATOS FIIND, SE POATE INSELA CU USURINTA.
Ceea ce voi experimentati in adunarile voastre, dupa umila mea analiza sunt de o atat de grosiera manifestare incat un crestin care cat de cat a luat contact cu viata bisericeasca le va gasi foarte repede ca fiind
diavolesti.
Sunt alte manifestari supranaturale ale necuratului mult mai perfide si mai "stralucitoare".
Vorbirea voastra in limbi are sanse de inselare la oameni care chiar sunt greu incercati de viata de zi cu zi si care doresc o iesire cat mai rapida de sub cruce, intrucat ei cred ca au ajuns la capatul puterilor.
Da, am spus-o si o mai repet, dorinta ta de a experimenta astfel de lucruri
nefiresti eu o inteleg ca pe o
lepadare a crucii: tu ai nevoie ca Dumnezeu sa-ti confirme ca exista pentru ca nu ai experienta Crucii care aduce rabdare, nu ai experienta rabdarii care aduce
NADEJDEA.
TU IL VREI PE MANTUITORUL HRISTOS IN VIATA TA
ACUM SI AICI, necrezandu-I cuvintele: "Iata si Eu voi fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor."
Doriana, Mantuitorul Hristos Se reveleaza si Se impartaseste pe Sine
numai in Biserica Sa cea sfanta.