![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mantuitorul Hristos ne vorbeste despre inchinarea in Duh si.. in adevar. O inchinare fara alta nu se poate. Dealtfel, toate manifestarile vazute ale Duhului trebuie foarte bine gandite si analizate - asa ne invata pe noi Sf.Parinti ai Bisericii. Unii dintre ei spun chiar ca trebuie respinse in prima instanta, pentru ca fiind manifestari suprasensibile, supranaturale, OMUL, PACATOS FIIND, SE POATE INSELA CU USURINTA. Ceea ce voi experimentati in adunarile voastre, dupa umila mea analiza sunt de o atat de grosiera manifestare incat un crestin care cat de cat a luat contact cu viata bisericeasca le va gasi foarte repede ca fiind diavolesti. Sunt alte manifestari supranaturale ale necuratului mult mai perfide si mai "stralucitoare". Vorbirea voastra in limbi are sanse de inselare la oameni care chiar sunt greu incercati de viata de zi cu zi si care doresc o iesire cat mai rapida de sub cruce, intrucat ei cred ca au ajuns la capatul puterilor. Da, am spus-o si o mai repet, dorinta ta de a experimenta astfel de lucruri nefiresti eu o inteleg ca pe o lepadare a crucii: tu ai nevoie ca Dumnezeu sa-ti confirme ca exista pentru ca nu ai experienta Crucii care aduce rabdare, nu ai experienta rabdarii care aduce NADEJDEA. TU IL VREI PE MANTUITORUL HRISTOS IN VIATA TA ACUM SI AICI, necrezandu-I cuvintele: "Iata si Eu voi fi cu voi pana la sfarsitul veacurilor." Doriana, Mantuitorul Hristos Se reveleaza si Se impartaseste pe Sine numai in Biserica Sa cea sfanta. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Miscarea Legionara | anonim97 | Generalitati | 366 | 26.08.2013 13:58:23 |
Miscarea Sfantului Graal | alexandra28again | Generalitati | 4 | 16.07.2008 19:40:13 |
|