Citat:
În prealabil postat de TunsDiana
Dar ce sunteti domnule judecator, inchizitor, sa judecati pe prietenele lor d-voastra de vorbiti de dosare?
|
Nu judecam,doar am facut o afirmatie raportata la contextul discutiei.
Citat:
Asta o sa fie ultima mea postare vis-a-vis de subiectul desfranarea/virginitatea femeilor pentru ca acest subiect nu are legatura cu topicul de fata, si anume tiganii.
|
Era doar o comparatie intre noi si ei. Si din punctul asta de vedere fetele lor sunt peste ale noastre. La baieti situatia nu e insa aceeasi.
Citat:
Dupa cum vad eu d-voastra va credeti superior acestor fete din moment ce vorbiti de ele asa.
Imi primul rand ca nu aveti dreptul sa judecati, in al doilea rand si daca ar fi asa cum spuneti trebuie sa le dati d-voastra exemplul personal
|
Am spus mai sus,era doar o simpla afirmatie,fara nicio intentie de a judeca.
Citat:
sau daca nu va place ca sunt asa incercati sa va faceti prietene numai dintre tiganci daca sunt asa de pure cum spuneti!
|
Am prietene si tiganci. As spune mai multe dar prefer sa nu fac publice anumite lucruri. Cert e ca sunt si tiganci care sunt peste romance la toate capitolele: curatie,omenie,bun simt,harnicie,modestie,moralitate,caracter etc. Indiferent ca va place sau nu sa auziti asta!
Citat:
Incercati sa ganditi dincolo de cercul d-voastra limitat, stramt, nu inseamna ca daca fetele din anturajul d-voastra sunt asa, toate fetele sunt asa. Nu cred ca cunoasteti atat de multe fete si mi se pare absurd sa extrapolati la toate fetele din tara..
|
Daca eram subiectiv nu as mai fi postat. Uitati-va si la statistici,sunt destule.
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
Sau am putea să luăm un exemplu de la ei...țiganii nu prea știu ce e avortul.
|
De acord!