Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu
Ce înseamnă "în forma"? S-a umblat cumva la conținutul evangheliilor și a epistolelor? Nu sunt tot aceleași scrise de evangheliști și apostoli? Scria înainte și după "formare" altceva la capitolul "Închinarea la maica Domnului și la icoana maicii Domnului". Nu domnule, avea aceeași formă la acest capitol: adică i n e x i s t e n t !
|
Exista o intimplare celebra in viata sfintului Ioan Bosco, un preot catolic care a luptat pentru ca crestinii catolici sa nu fie amagiti de cultele neoprotestante. Un pastor de-al dumneavoastra a avut o intilnire cu sfintul Ioan Bosco pentru a se lamuri asupra adevarurilor revelate in Sfinta Scriptura. Discutia a ajuns la un punct in care pastorul a facut trimiteri la "originale". Sfintul Ioan Bosco avea textele in biblioteca asa ca le-a adus si i le-a dat pastorului. Acesta le-a luat si le "studia" tinindu-le invers!!!
De 200 ani pacaliti oamenii creduli cu aceleasi texte "Sfinta Scriptura falsificata", "sabat", "carne porc". Lucrurile mai de finete (ca exemplul Sfintul Mihail si Domnul nostru Isus Cristos sint aceiasi persoana) le lasati nespuse. De altfel eu am cunoscut o adventista care imi spunea ca o sora intru credinta era pe moarte, a vizitat-o, si au discutat impreuna despre cum va fi intilnirea cu Domnul Isus!!! Pina la urma ce conteaza ce cred adventistii atita vreme cit isi platesc regulat, zeciuiala, nu?!
PS Pe linga intrebarile puse de Mihai la care n-ati raspuns, mai astept raspuns la intrebarile puse de mine (ce e conform Sfintei Scripturi in intemeierea bisericii adventiste si de ce refuzati sa respectati Sfinta Scriptura refuzind sa o numiti pe mama Domnului nostru "binecuvintata", asa cum a numit-o ingerul Gabriel?).