View Single Post
Vechi 24.05.2012, 18:46:38
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Biserica adventista a fost intemeiata de oameni, prin specularea credulitatii unora.
Și "Biserica Catolică" scrieți tot cu minuscule? Aceasta din urmă a fost întemeiată cumva de marțieni, ori tot de oameni? Dacă spuneți că de Hristos, veți avea o problemă cu ortodocșii care reclamă aceeași paternitate.

Citat:
Da, imi amintesc: "minciuna" cu sabatul, cuvint care apare NUMAI in traducerea Cornilescu...
"Minciuna" aceasta apare și în traducerea catolică, fiți liniștită...

Citat:
Daca nu e minciuna e viclenie: daca propovaduiti invatatura altora atunci de ce ii acuzati pe altii ca fac acelasi lucru?
Ontopic: am scris "nu propovăduim".

Citat:
Aici nu e vorba despre mine.
Așa este, e vorba de noi toți.

Citat:
Acuma alta anomalie: si ce faceti cu analfabetii? Ei nu pot fi calauziti de Duhul Sfint?
Analfabeții ca și orbii pot să audă Scriptura, iar Duhul Sfânt lucrează la fel pentru toți cei sinceri.

Citat:
Vi se pare ca ceea ce am discutat este on topic? Si daca ati facut o exceptie discutind cu mine, de ce nu mai faceti una si raspundeti la intrebarile puse? Mai multi useri v-au comunicat ca asteapta raspunsul dumneavoastra.
Încerc să mă pocăiesc, nu doar regretând greșelile, ci și evitând repetarea lor. Am trista experiență a păcătosului că de cîte ori m-am aventurat pe terenul mlăștinos al diversiunilor off-topic, am avut numai de pierdut...
Reply With Quote