View Single Post
Vechi 30.05.2012, 12:32:50
ucenic ucenic is offline
Banned

Data înregistrării: 07.05.2010
Locație: Ploiesti
Religia: Alta confesiune
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru ucenic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
pai in baza acestui principiu enuntat chiar de tine, nu trebuia sa parasesti BOR, am dreptate?
Ai avea dreptate daca ma refeream doar la BOR.

Citat:
În prealabil postat de Cornel Urs Vezi mesajul
si in BP vrei sa spui ca L-ai experimentat? ce ai gasit acolo, incat L-ai putut experimenta, poti sa ne spui ? ai vorbit in limbi, sau ce ai facut?
Eu nu am nici un dar duhovnicesc. Cred in manifestarea darurilor in biserica lui Hristos, insa nu am.

De altfel, experienta mea cu Hristos a fost in afara BP. Pe cand nici ortodox declarat si practicant - asa ca voi, nu eram si nici in BP nu intrasem, am inceput la indemnul unor frati din BER (Bis. Evanghelica Romana) sa citesc Biblia. Asa L-am cunoscut pe Hristos.

Ei, cand am realizat ca la Hristos trebuie sa vii cu credinta si prin pocainta, asta am facut. Domnul mi S-a revelat in rugaciune, in camaruta mea. Si nu incercati sa speculati altceva decat ceea ce va scriu. Cei ce aveti relatie, partasie cu Hristos in rugaciune, stiti si la ce ma refer.

Apoi, citind si citind din Noul Testament am inteles mai mult si mai mult cat de simplu este a-L urma pe Hristos. In cele patru Evanghelii, Cuvantul Domnului imi vorbea deslusit si pe intelesul meu.

Cunoscand despre infaibilitatea si autoritatea Scripturilor, mai apoi am cautat si partasia acelor frati care au Sf.Scriptura - Biblia, ca temelie si etalon in viata lor. Asa am intrat in comunitatea in care sunt acum.

Last edited by ucenic; 30.05.2012 at 12:41:14.
Reply With Quote