View Single Post
Vechi 30.05.2012, 18:55:40
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Iar daca ea era mama adevarata, iar eu sunt intr-adevar un copil ratacit sa zicem ca a avut un moment de nebunie si m-a parasit. Insa nici acum, cand a vazut unde am ajuns, ca am crescut pentru ca altii mi-au dat sa mananc, nu imi cauta binele ci izbucneste impotriva mea cu mesaje de genul:
Comparatia se poate face si in alt sens.
Si anume copilul nerecunoscator fata de mama, se duce dupa nenea care ii intinde ciocolata dupa gard si ii promite ca ii satisface toate poftele.
Ce urmeaza in cazuri de genul asta, se stie iar paralela cred eu ca e perfecta.

Citat:
si apelative de genul "sectar", "eretic", "animal" (vezi pr Cleopa) si alte epitete si atitudini pe care o mama responsabila nu le-ar putea adresa unui copil pierdut. In aceasta situatie este destul de greu sa crezi ca aceasta femeie este mama ta si ca ar avea ceva de daruit. O poti ierta si iubi pentru ceea ce este, dar nu gasesti motive suficiente sa te intorci la ea.
Probabil ca nu la toti li se potrivesc calificativele astea, chiar el spune ca a discutat cu unii si au plecat lamuriti intr-o anumita masura, se refera probabil la cei care nu se multumesc doar sa isi parasesca mama ci vin mai tarziu si incearca sa muste din ea.
Reply With Quote