![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Si anume copilul nerecunoscator fata de mama, se duce dupa nenea care ii intinde ciocolata dupa gard si ii promite ca ii satisface toate poftele. Ce urmeaza in cazuri de genul asta, se stie iar paralela cred eu ca e perfecta. Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
P.S. Bine ai revenit, Aletheia/Savonarola...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Asta se cheama pocainta si din moment ce ai ajuns acolo e clar ca drumul asta l-ai ocolit. La neoprotestanti nu ajung cei care cauta pocainta (autentica) ci cei care cauta autojustificare si o cale usoara de a scapa (aparent) de bagajul care il duc in spate. Last edited by AlinB; 30.05.2012 at 20:11:51. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
Trecand acum peste faptul ca eu am fost copil mofturos si pacatos, BO nu poate face fata unor astfel de copii, iar dupa ce ii pierde, nu numai ca nu face mai nimic sa ii recastige, cum ar face o mama, ci inchide aproape orice usa prin care ei s-ar putea intoarce, purtandu-se cu ei ca cu niste dusmani.
Si nu e vorba de atitudinile celor de pe forumuri, care sunt niste copii si ei, ci de atitudinile marilor duhovnici ortodocsi, care ii fac in toate felurile pe toti cei ce nu sunt ca ei, uitand ca muti sunt copii care nu stiu sa deosebeasca stanga de dreapta, sau ii pun pe cei convertiti la ortodoxie sa isi blesteme familiile, invatandu-i si pe alti ortodocsii sa faca la fel. Acestia nu au putut face fata faptului ca pierd oameni si, in loc sa-si asume greselile care au dus la aceasta si sa incerce sa indrepte ceva, au inceput sa arunce cu anateme si acuze, uitand ca cei plecati au fost frati cu ei si, chipurile, Biserica e mama lor. O mama care ii blestema si ii priveste ca dusmani...
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 18:26:18 |
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 |
| Atitudinea fata de homosexuali | coralina | Generalitati | 218 | 14.08.2011 22:05:09 |
| Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 20:37:18 |
|
|